PR CUAET
-
Можна
-
Дякую
-
пооо всіх дисциплінах 4
-
Я чув з далеку про такі випадки, але поки що не зустрічав на пряму ні серед колег, ні в чаті хто міг би підтвердити ... тому і шукаю наскільки це імовірно
-
1600 з копійками Було б більше але багато хто не подавався навіть, бо загальної вибірки з оновлення програми ще не було ніколи. Це перша!!! за два роки
-
Вчора сталося нечуване. OINP ВПЕРШЕ за два роки (відколи вони сильно поміняли програму і ввели англійську) зробили загальну вибірку. Тобто по всіх хто був в системі з НОК TEER 0-3. До сьогодні, моя загальна порада (яка базується на останніх двох роках) подаватися на це тільки якщо ІТ, медики, чи треди (списки яких стабільно відбирають останні 2 роки). Проте вчора "вистрілила палка". Що це означає. Те що подаватися з іншими професіями впринципі можна. Але як на мене розраховувати на це лише як на додатковий/запасний варіант. Тому що якщо знову не буде вибірок 2 роки, то чекати на це - так собі ідея. Проте, може бути так що вони почнуть частіше відбирати загальні вибірки, і тоді наш підхід кардинально зміниться. Проте після одної вибірки, про це говорити як на мене рано.
-
Діти матимуть право на неї, якщо вона є в батьків
-
Теоретично зможуть. Тому що статус в них буде чисто по візі (короткостроковий). А по документах батьків мають взяти в школу. Далі по приїзду треба буде податися на Візитор Рекорд щоб отримати довгостроковий статус
-
Провінція NB
-
Провінційні будуть залежати від конкретної провінції
-
По ЕЕ можете, але чи наберете достатньо балів. Трак Драйвери попадають в транспортні вибірки, але навіть там прохідний 435
-
Вінніпег трохи тяжко буде. Там до 22ох років за вік сильно різе, і без освіти теж балів мало. Рельано, якщо хороші бали за англійську, але і то після року. Тому втрачається зміст.
-
Дуже дякую за відповідь!!! Дійсно виглядає складно…
-
Альберта, Ньюфаунленд, Нова Скошія
-
Звертайтеся
-
Останню отримав позавчора. Подавалися в першій половині листопада
-
Ви повинні робити сетелмент план тощо
-
Так, тільки хотіла написати. Ваш роботодавець має десигнейте летте?
-
Якщо є роботодавець, але який не в системі або не хоче туди, то подавайтеся через NBPNP
-
Якщо є роботодавцеь через Атлантичну, який готовий робити документи, то простішого і швидшого способу просто неіснує
12 Jan 2024, 17:45
45432/403736
3 minutes ago