PR CUAET
-
Всі слоти в Оттаві «сірі «.
-
вони попросили додати документи, ви не додали, вам відмовили. треба подавати нову апілкацію і по новій сплачувати
-
якщо вони попросили, то зазвичай в самому акаунті можна. якщо не просили, то через web form
-
тільки березень йде... вище писали сьогодні
-
Доброго дня. хтось може порекомендувати адвоката по розлученню?
-
Я подалась 4 феврала, тоже пока ни ответа, ни привета. Даже интересно, как у них так все работает. Кому-то быстро продляют, а кто-то ждет месяцами. Лотерея какая-то
-
Чи почали вже отримувати аор ті, хто подавався в травні-червні 2024?
-
Доброго дня! Оформлюємо декларації через turbotax. Підкажіть, будь ласка, якщо людина не мала роботи весь 2024, то чи потрібна якась спеціальна форма додаватися при заповненні, чи відповідей на загальні запитання від turbotax достатньо?
-
Через телефон Так
-
У вас Google chrome браузер ?
-
В мене дуже багато вільних Я взагалі зайшла за 2 хвилини На 24 березня
-
А скажіть будь ласка, а як підтвердити свій запис? На мєйл прийшло повідомлення що якщо не підтвердити на протязі 30 годин то запис буде автоматично видалено.
-
заплатите еще раз, если нужен wp. не заплатите, будет отказ за неоплату
-
Дивно все, у мене все сірим кольором і всюди «0 вільних місць «
-
Як Вам це вдалося? 🧐 у мене пишу немає вільних слотів 😩😭
-
Ну то нічого можна трохи вже relax, я місяць чекаю поки..
-
Так
-
В Оттаві ?
-
Всім привіт нещодавно писала вам за wp свій ))) все гаразд ) говорила я з еміграційним )))мені не треба знімати обмеження))) тому вибачте за паніку
-
Всім привіт, а якщо не служив, але проходив військову кафедру, то як про це звітувати у формі 5546? Писати NA десь в першому рядку і весь інший опис у супроводжуючому листі?
12 Jan 2024, 17:45
454384/458606
15 minutes ago