PR CUAET
-
Привіт, підкажіть чи можна зробити дозвіл на роьоту в Канаді якщо є віза і документ про дозвіл на оформлення дозволу на роьоту до листопада 25 року
-
Ура!! Забронювала 2 слоти на вересень для дітей, а потім перебронювала їх на середину травня.. Сподіваюсь, це не жарт
-
Мої вітання всім! Підкажіть, а довідка про несудимість із Африки, наприклад, має бути апостильована чи звичайна?
-
Для кожної окремої країни є свої окремі вимоги в IRCC www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html
-
Update
-
Так
-
Вітаю! Зараз, походу, взялися за тих, хто отримав eligibility у жовтні
-
Тим часом у мене вже більше 6 місяців без запиту на нещасну біометрію, або хоча б якийсь натяк на рух в аплікації...
-
Вітаю з порталом! Чи не помітили ви, часом, якою датою у вас в кабінеті зʼявився final decision?
-
Final decision зʼявилося
-
Слишком много «бы» 🤷♂️
-
На сайті ircc є список усіх країн із вимогами до довідки з кожної країни.
-
Будемо знати незабаром😏
-
пришел ответ The Ontario government remains committed to supporting Canada’s efforts in helping those fleeing the conflict in Ukraine. Ukrainians in Ontario under the Canada-Ukraine authorization for emergency travel (CUAET) are eligible for coverage under the Ontario Health Insurance Plan (OHIP). The province pays for medically-necessary health services covered by OHIP. Learn how to apply for OHIP, including what documents are needed, or call ServiceOntario INFOline at 1-866-532-3161 (TTY: 1-800-387-5559) for more information.
-
Круто было бы, если бы, хотя бы, закончили текущую ноябрскую и начали следующую в марте
-
Як? В мене усе сіре....
-
Ну, як сказати)) То б ви за рік ті гроші спустили кудись (хтось би витратив їх розумно, хтось би витратив на непотрібні дрібниці), а так у березні отримати додатковий кеш)))
-
Ну я передала лише те, що мені та дівчина в віконці сказала. Сказала що наразі навіть жінки чоловікам не можуть передати 🤷♀️ і в групі також писали люди, що не змогли передати.
-
Чекаємо 🥰
-
Сподіваюсь всі отримають
12 Jan 2024, 17:45
454435/458619
24 minutes ago