PR CUAET
-
На сайті ircc є список усіх країн із вимогами до довідки з кожної країни.
-
Будемо знати незабаром😏
-
пришел ответ The Ontario government remains committed to supporting Canada’s efforts in helping those fleeing the conflict in Ukraine. Ukrainians in Ontario under the Canada-Ukraine authorization for emergency travel (CUAET) are eligible for coverage under the Ontario Health Insurance Plan (OHIP). The province pays for medically-necessary health services covered by OHIP. Learn how to apply for OHIP, including what documents are needed, or call ServiceOntario INFOline at 1-866-532-3161 (TTY: 1-800-387-5559) for more information.
-
Круто было бы, если бы, хотя бы, закончили текущую ноябрскую и начали следующую в марте
-
Як? В мене усе сіре....
-
Ну, як сказати)) То б ви за рік ті гроші спустили кудись (хтось би витратив їх розумно, хтось би витратив на непотрібні дрібниці), а так у березні отримати додатковий кеш)))
-
Ну я передала лише те, що мені та дівчина в віконці сказала. Сказала що наразі навіть жінки чоловікам не можуть передати 🤷♀️ і в групі також писали люди, що не змогли передати.
-
Чекаємо 🥰
-
Сподіваюсь всі отримають
-
Дякую дякую
-
Дякую!
-
І я за вас щаслива, як за себе, бо ваш кейс є одним з тих, за яким я слідкую (у нас теж подача 12 листопада)
-
Саме так. Можливо тому і дозволили. Його паспорт і дитини мені треба були скоріше, а зі своїм почекала трохи
-
Вітаю! 🙌
-
Не виходить прлінкувати аор до кабінету, через веб форму писав 2 рази вже, кожного разу шаблона відповідь. Хтось стикався? Телефонувати їм? (Останній раз телефонував вони сказала що в них висить система і вони нічого не можуть подивитись
-
7 березня
-
У нас подача була 11 листопада 2023, отримали eligibility 14 листопада 2024. Скоріш за все, ми вже не у цій роздачі порталів, але хочаб процес йде, і жовтневим дають
-
Чекаємо
-
Клас Я 13.11
-
Але Ви обмінялись, а не передали чоловіку слот, якого немає його
12 Jan 2024, 17:45
454446/458595
about a minute ago