PR CUAET
-
Щойно отримав еCopr, AOS non EE P2 був 10 грудня 2024 року. Трохи пізніше напишу таймлайн в хронологію.
-
Дякую!!!!! Тобто теорія, що вони відкривають аплікацію за дні до того як спливе час її розгляду, - на мені підтвердився. За пару днів буде 9 місяців із дня подачі (Атлантична програма, 9 місяців)
-
Багато дат
-
ми подали 8 березня. думаю за 2 тижні також буде👍
-
супер. вітаю. дякую за інформацію.
-
Дякую Вам дуже 🙏 Я теж змогла забронювати завдяки Вашому повідомленню на Оттаву. Також буду надіятися що це реально. Надіюсь вони не відмовлять, так як ми з Едмонтону..
-
Боже, я за вас рада як за себе )
-
Не знаю щодо людини в якої питаєте, але якщо цікаво - ми подали декларації 25 лютого на всю сім'ю, і донька вже отримала її рефанд 6 березня (ми з чоловіком не отримали, бо нам нічого не повинні повернути)
-
Доброго дня , я так розумію, що якщо подала на овп онлайн то в паперовому вигляді подати на трп тепер можна без овп? Просто вказати що подалася вже онлайн
-
Мені одразу тільки таке прийшло
-
В кабінеті CRA дивилися? Також в повідомленнях в кабінеті CRA гляньте
-
Отримала запрошення на біометрію. 6 місяців і 1 тиждень після AOR. Атлантична програма. Цікаво, чи хтось на економічних програмах очікував більше. Хто ще чекає, не втрачайте надію, запрошення прийде!
-
никто этого не знает. шанс есть, а вот % успеха неизвестен
-
Благодарю за развернутый ответ. Пока намека на получение нового паспорта нет. Я так не хочу связываться с TRP. У меня есть надежда, что война закончится и что вернут консульские услуги без приложения Резерв+ Но если для получения WP это единственный путь, то выбора не остается. Как вы считаете, есть ли шанс получить новый WP без подачи на TRP?
-
так. отримали відразу. повідомлення вже є, але сайт не працює зараз. хочу скачати
-
"Diligent application of time and attention is key to an education." ▪️Usual English: She was hardworking and dedicated to her job. ▫️Advanced English: The diligent student studied for hours to prepare for the exam. #eloquent_listening
-
Чи отримали попередню NOA? Я 7 березня подавався(в пятницу) поки тиша
-
2 березня
-
Через комп Клацала кожну синю дату
-
Також не бачу
12 Jan 2024, 17:45
454638/459061
5 minutes ago