PR CUAET
-
А далі 21-45 максимум
-
Наче до 21 знімає
-
Можливо у когось була ситуація, підліток 14 років, закінчилась віза CUAET разом з паспортом , віза була зроблена давно, але по візі не заїхала, тепер вирішили поїхати, яка можливо більше скорочена процедура , чи все по новій, і в тому ж акаунті, чи створювати новий ? Буду вдячна за пораду !))
-
Стоит ли делать WES на Electrician's license? В требованиях есть только перевод диплома что и предоставил. Но проблема в том что у меня диплом университета, а им нужен электрика строителя. А у меня ещё был перевод только специалиста. На бакалавра не было додатку. Заказал в университете. Делают. Но даст ли что то WES ? Или есть какие то другие варианты?
-
А скільки мінімум щоб пройти? 600? І можна коротко як це взагалі працює, просто щомісяця беруть якусь кількість людей?
-
якщо людина виїхала за довідкою про проблему зі здоров'ям і її легально випустили у воєнний час, то тоді я думаю і питань не буде.
-
Якщо паспорт дитині продовжили, а потім подали на стаді перміт. Отримали паспорт, то тепер знову подавати на новий стаді перміт?
-
Поділіться, будь ласка, відео як податися на новий стаді перміт ?
-
Вітання, хто витягував довідку про несудимість з Франції, посилання знаю, спробував замовити, але це не дуже допомогло. Файл не скачується, шо то може бути?
-
Виправила )
-
Дякую!
-
новий паспорт- новий study permit
-
Мені 44. Не служив. Запит прийшов
-
я так розумію в більшості випадків це надходить запит у віці 20-27 років
-
Практично кожного тижня. Але є вибірки по первних критеріях (родина, НОК, тощо), а є загальні. Загальні за 2023 коливалися між 620 та 780, але більшість 700+
-
Саме так. Ми говоримо про людину якій 19
-
Навпаки. Всім чоловікам які вказали що не служили
-
По новій, і вже не по скороченій - а по загальній повній процедурі. І на жаль не факт що встигнете
-
ви вказували під час подачі на PR за гуманітарною програмою? правильно зрозумів?
-
Так а який вихiд?
12 Jan 2024, 17:45
45467/430578
2 minutes ago