PR CUAET
-
Поділіться, будь ласка, відео як податися на новий стаді перміт ?
-
Вітання, хто витягував довідку про несудимість з Франції, посилання знаю, спробував замовити, але це не дуже допомогло. Файл не скачується, шо то може бути?
-
Виправила )
-
Дякую!
-
новий паспорт- новий study permit
-
Мені 44. Не служив. Запит прийшов
-
я так розумію в більшості випадків це надходить запит у віці 20-27 років
-
Практично кожного тижня. Але є вибірки по первних критеріях (родина, НОК, тощо), а є загальні. Загальні за 2023 коливалися між 620 та 780, але більшість 700+
-
Саме так. Ми говоримо про людину якій 19
-
Навпаки. Всім чоловікам які вказали що не служили
-
По новій, і вже не по скороченій - а по загальній повній процедурі. І на жаль не факт що встигнете
-
ви вказували під час подачі на PR за гуманітарною програмою? правильно зрозумів?
-
Так а який вихiд?
-
так якщо людина не служила, при цьому стала на облік у військкомат, потім пройшла медогляд і за рішенням комісії вона не підлягає в службі в армії, то в такому разі потрібно просто надати офіційні документи я так розумію?
-
Добрий день Підкажіть будь ласка як саме потрібно верифікувати свій акаунт. На Альберта .са для подачі на AOS ? Як отримати цей код поштою ? Дякую
-
Підкажіть,що таке пнп?
-
Ні. По пнп
-
Можна написати в кризову.... Але на жаль зараз на загальних підставах
-
Так. Просто опишіть ситуацію чому не служили. Якщо є документи - надайте. Якщо немає, можете навіть привести закони, згідно з яких ви не мали служити наприклад. Ну і навіть якщо нічого немає, тоді просто словами пояснюйте. В більшості випадків цього повинно бути досить
-
Провінційні програми
12 Jan 2024, 17:45
45474/429658
4 minutes ago