PR CUAET
-
Супер Дуже рада за вас ))) На які документи дозапит?
-
Те саме(
-
Прошу. В мене знайомі грошей нарахунок в банку не мали - то прикріпляти просто пейстаби за останні 4 місяці і довідку з роботи.
-
Те саме
-
Дуже дивно..🤔 Це Оттава?
-
Попереду громадянство, тримаємося і рахуєм до 1095!💪😁
-
Я теж зловила слот і собі і дитині,правда на різні дати
-
Я також побачила но не встигла
-
Дякую за інформацію!
-
Принципового значення немає. Якщо маєте гроші на рахунку - то звичайна виписка з банку де вказана сума коштів на рахунку на сьогодні. Або можете рух коштів за останні 4 місяці.
-
Это точно, сколько я нервов положила на этот пиар, а сейчас кажется, что быстро и легко проскочила. Когда в процессе, тяжко, когда уже с результатом, вроде все было не так уж страшно😁
-
Updated Schedule A - із поміткою, щоб обов'язково заповнили мілітарі. Це для обох аплікантів. І employment letter для головного апліканта. На все дали 7 днів - я так розумію, це трошки незвично.
-
Якщо є сумма, то в якому вигляді її показувати . Це якась виписка з банку, чи потрібно в такому випадку показувати рух коштів на рахунку за декілька місяців чи просто баланс?
-
А скільки проходе часу від візиту на оформлення до отримання самого паспорту?
-
Зарахують Просто половина часу рахується . Два дні за 1 Максимум рік зарахують
-
А якщо менше 2? То не зарахують нічого?
-
До день за два рахувався Якщо ьули 2 роки тут то рік вже зараховано і вам залишилося 2 роки в якості піар
-
Якщо були з ворк перміт
-
Меньше
-
Доброго дня! Тільки-но отримала eCORP.😭 PNP non EE Подача на фед. етап - 21 квітня 2024 FD - 5 грудня 2024 Portal 1 - 5 грудня 2024 Portal 2 - 9 грудня 2024 PVO - Windsor SVO - Winnipeg Портали і еCOPR - Монреаль
12 Jan 2024, 17:45
454766/458487
2 minutes ago