PR CUAET
-
Дякую за інформацію!
-
Принципового значення немає. Якщо маєте гроші на рахунку - то звичайна виписка з банку де вказана сума коштів на рахунку на сьогодні. Або можете рух коштів за останні 4 місяці.
-
Это точно, сколько я нервов положила на этот пиар, а сейчас кажется, что быстро и легко проскочила. Когда в процессе, тяжко, когда уже с результатом, вроде все было не так уж страшно😁
-
Updated Schedule A - із поміткою, щоб обов'язково заповнили мілітарі. Це для обох аплікантів. І employment letter для головного апліканта. На все дали 7 днів - я так розумію, це трошки незвично.
-
Якщо є сумма, то в якому вигляді її показувати . Це якась виписка з банку, чи потрібно в такому випадку показувати рух коштів на рахунку за декілька місяців чи просто баланс?
-
А скільки проходе часу від візиту на оформлення до отримання самого паспорту?
-
Зарахують Просто половина часу рахується . Два дні за 1 Максимум рік зарахують
-
А якщо менше 2? То не зарахують нічого?
-
До день за два рахувався Якщо ьули 2 роки тут то рік вже зараховано і вам залишилося 2 роки в якості піар
-
Якщо були з ворк перміт
-
Меньше
-
Доброго дня! Тільки-но отримала eCORP.😭 PNP non EE Подача на фед. етап - 21 квітня 2024 FD - 5 грудня 2024 Portal 1 - 5 грудня 2024 Portal 2 - 9 грудня 2024 PVO - Windsor SVO - Winnipeg Портали і еCOPR - Монреаль
-
Так
-
Тримаю кулачки за вас ❤️
-
CELPIP A2 група 📅 час занять: 2 заняття / тиждень, ранковий час за Альбертою 📚 кількість занять: 28 уроків 👥 група: до 3 студентів 💡 для кого: рівень A2 бажаєте скласти CELPIP на 4-5 балів у всіх аспектах 📌 старт: по набору групи CELPIP B1 / B2 група 📅 час занять: вівторок та четвер о 12:00 за Ванкувером 📚 кількість занять: 27 уроків 👥 група: до 3 студентів 💡 для кого: рівень B1-B2 бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍
-
Якщо у когось не виходить залінкувати аплікацію, то дивіться уважніше, як було при подачі. У мене виявилось, що потрібно було вказати LaSalle замість Montréal 🤦♂️
-
Тут (внизу сторінки) пише до 3х місяців canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta але я теж хотіла б, щоб хтось зі свого досвіду написав скільки то насправді
-
VK: Поможіть будь ласка! Які розміри фото на пр аплікацію? 50х70 ? А то у фотостудії кажуть 50х70, а в IRCC пише інше 35х45mm Знайшов таке на Canada.ca
-
маю підтвердження в кабінеті + лист на e-mail
-
Чому так?
12 Jan 2024, 17:45
454774/459061
4 minutes ago