PR CUAET
-
Доброго дня! Тільки-но отримала eCORP.😭 PNP non EE Подача на фед. етап - 21 квітня 2024 FD - 5 грудня 2024 Portal 1 - 5 грудня 2024 Portal 2 - 9 грудня 2024 PVO - Windsor SVO - Winnipeg Портали і еCOPR - Монреаль
-
CELPIP A2 група 📅 час занять: 2 заняття / тиждень, ранковий час за Альбертою 📚 кількість занять: 28 уроків 👥 група: до 3 студентів 💡 для кого: рівень A2 бажаєте скласти CELPIP на 4-5 балів у всіх аспектах 📌 старт: по набору групи CELPIP B1 / B2 група 📅 час занять: вівторок та четвер о 12:00 за Ванкувером 📚 кількість занять: 27 уроків 👥 група: до 3 студентів 💡 для кого: рівень B1-B2 бажаєте скласти CELPIP на 8-9 балів у всіх аспектах 📌 старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍
-
Якщо у когось не виходить залінкувати аплікацію, то дивіться уважніше, як було при подачі. У мене виявилось, що потрібно було вказати LaSalle замість Montréal 🤦♂️
-
Народ, ловіть на хвилини, де 10, 30, 50 (не 0, 20, 40).
-
Якщо проблема з останнім запитанням, можете пропустити заповнення за допомогою ШІ, та нажати «Enter your story manually» Скажіть, будь ласка, якщо це не допоможе і дякуємо за звернення!
-
Друзі, підкажіть, якраз про підтвердження, запис у мене на 9 квітня, сьогодні ще немає ніякого сповіщення про підтвердження, що робити, я починаю панікувати
-
Доброго дня, чи подавав хтось чоловіка/жінку як не супроводжуючого члена сімʼї при подачі на піар для більш високого балу? Чи могли потім спонсорувати? Один імм. Консультант радить так зробити і каже, що багато клієнтів так роблять. Я здивувалась тому ще це схоже на misrepresentation.
-
Головне потім підтвердити)
-
У мене взагалі жодного слоту.....пише нічого нема ні на коли. .....по всім трьом містам у Канаді, але в інших країнах показує вільні слоти....тому система працює і комп не завис, але що робити вдн і не знаю..мені б хоч на листопад......жах, знущання з людей