PR CUAET
-
Чому я не бачу едмонтон, взагалі нічого
-
ви виставляли таймзону якусь?
-
Перший оттава, другий і третій Едмонтон. Я бачу місця на кінець серпня і вересень
-
Да, assignment for assessment, сделала два реквеста отдельно, теперь ждём
-
Ви в Україні брали довідку з місця реєстрації (в нас ОСББ)?
-
Питаннячко, скоро буде співбесіда, я отримала новий паспорт неділю назад - як краще зробити про те що я хочу щоб вклеїли візу в новий паспорт, чи треба зараз міняти дс160 на новий номер паспорту, чи вже просто сказати їм вже на співбесіді що у мене є новий паспорт-поміняйте будь ласка на нього в аплікейшині?
-
Якщо на новий паспорт, то як піймаєте слот. Хтось чекав на паспорт і 4-6 місяців.
-
Ато я сиджу з двох телефонів, і ніде немає вільного часу
-
Паспорт изготавливают месяц, дип. почта каждые 3 месяца. Если не успеют взять в ближайшую доставку, можно и дольше ждать. Либо, заказать курьерскую доставку. На сайте консульства написано как это сделать. Это будет быстрее, но платно.
-
Подалися 12 листопада, 20 січня паспорт був уже в Оттаві
-
Міра якщо у вас так - все ок) у вас все працює вірно))) це питання не до нас а до консульства @meraxesssss
-
Я своїй у 16 зробила в листопаді без айді. Айді можна виготовити лише в Україні або ДП Документ. Якщо є закордонний паспорт попередній, то айді не потрібне. Але я би радила написати це питання в консульство, щоб отримати офіційну відповідь від них. По іншому питанню не скажу - у мене все оригінали, які я показувала, а копії їм залишала.
-
Час перевели?
-
@OstapBosak Доброго дня, Остап, Порадили звернутись до Вас. Мене звуть Тарас. Нас 4ро Я, дружина, та 2є дітей, зараз знаходимось у Харкові. Тільки сьогодні дізнались, що можна спробувати потрапити в Канаду. - Ми подались у 2022 році на КУАЕТ - Візу не вклеїли(останній статус запит паспорту на вклейку), паспорти вже нові, не ті що вказував в анкеті. - Листа LOI з апрувом на ВП у кабінеті або на пошті немає - перевірив 5 разів Як мені вчинити? - Написати на кризову форму, що я живу у Харкові, зараз стало небезпечно і тд. і спитати чи можу я відправити на вклейку, і спитати за листа LOI? Чи можете Ви якось допомогти нам? Дуже прошу Вашої допомоги - бо зараз вже дуже важко тут жити. Заздалегіть дуже дякую!!!