PR CUAET
-
Эта программа так не работает. Вам нужно работать в Канаде минимум 12 месяцев не прекращая и минимум 30 часов в неделю, если вы выезжаете то это должен быть отпуск который ваш работодатель заплатит и он тоже считается в эти часы. Если вы просто захотели уехать то у вас в ROE будет quit с работы и это значит что номинация вам не положена
-
Мужа можете, но он должен будет сдать биометрию и медицину, ну и конечно приехать и самому лично получить карту пластиковую пиар. Сестру к себе в аппликацию не можете, но вы можете получить пиар, если успеете до 24 октября и тогда она сможет по вам подать по новой программе для украинцев подать на воссоединение, если она родная сестра
-
Вітаю шановні. Мене звуть Алекс і я засновник CELPIP.PRO. Я, як новоприбулий по CUAET, як ніхто розумію важливість отримання PR та підготовки до мовного тесту який хочеться здати з першої спроби. Тому дозвольте з цим допомогти. Ми - команда сертифікованих професіоналів, яка пропонує уроки з підготовки до CELPIP онлайн. Наша ціль - це допомогти зрозуміти структуру тесту та покращити до максимально можливого потенціалу. - Кожен вчитель має досвід викладання англійської як іноземної мови (ESL) для людей хто не володіє англійською - Сертифіковані CELPIP/IELTS інструктори, хто має досвід по підготовці та складанню іспиту - В нас є як канадці так і українці в команді, тому ви зможете навчитися і тонкощам розуміння мови українською і правильній вимові - Можливість займатися і індивідуально, і у парі - Проаналізуємо ваші слабкі і сильні сторони та познайомимо з тестом, вже на першому занятті дамо дієві рекомендації по підготовці - Працюємо з людьми від CLB 4 до CLB 10 Докладніше за посиланням: celpip.pro/ Та наш безплатний Телеграм канал з корисними матеріалами: t.me/celpip_pro
-
Выходит если я выехала, и этот отпуск не оплатил роботодатель то мне номинация вообще не положена? Я думала самое плохое это просто это время не засчитываеться и вместо 12 месяцев придеться отработать больше А после подачи можно выехать на месяц? Или пока пластик pr не получу, если получу конечно, то выезжать вообще нельзя? Спасибо за ответ
-
вказуєте термін навчання в школі (дата від і дотепер), назву школи, де професія - going to school, адресу.
-
Добрий вечір, підкажіть будь-ласка, в якому з кабінетів подаватися на нову візу для дитини (перебуваємо в Канаді, отримали новий паспорт). Маю 2 кабінети: той де подавались на CUAET і той, де знімали обмеження з Ворк перміту. Дякую!
-
Доброго дня, хтось подавався самостійно, чи потрібно обовʼязково через адвоката. Я не знаю з чого почати, поділіться будь ласка який перший етап