PR CUAET
-
t.me/prcuaet/19036/513409
-
почитайте требования, как эта форма должна заполняться. и сделайте именно так, как нужно
-
Или её надо розпичатать,подписать и так сделать скан?
-
t.me/prcuaet/19036/513409
-
Так я подала неделю назад Возможно им надо нотариально завереную
-
Привіт, тільки-но дізналась, що 23 квітна в Монреаль приїздить виїздне консульство України в Монреаль. Може хтось знає адресу де вони будуть стояти? З якої години працюватимуть?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm0199.html
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста какие там сроки ожидания сейчас по продлению ВП?
-
они написали, что хотят свежую и с подписями. делайте то, что просят
-
Тобто тільки коли я вже отримаю подовженння воркперміту, я можу подаватись на подовження візи? А скільки часу займає розгляд на отримання подовження ворк перміту?
-
Уже бачу багато сортів але коли натискаю колесо недоступний
-
В эту пт будет год как мы на федеральном 🥲
-
1-3 декабря вроде получали запросы на документы, eligibility
-
Все так і є. Якщо у вас НЕ було раніше ТРП, то зараз поки паспорт по факту не закінчиться, податися на ТРП безтолку - заявку НЕ візьмуть в роботу
-
Зранку зловила слот на17.03 і щойно прийшов емейл на підтвердження В дії також зʼявилась інформація
-
Подивіться трохи вище, я скидувала повну об,яву.
-
Вже відповів пані в приваті
-
Якщо ця сума не перевищує 3500, то вкажіть в рядку 10400, як occasional earnings. Якщо це було декілька разів і ви не збираєтеся займатися цим, як бізнесом, то краще не вказувати селф емплоєд.
-
Ось
-
может, у нас один офицер. мне запрос пришел от JK24691
12 Jan 2024, 17:45
455064/458507
2 minutes ago