PR CUAET
-
Зранку зловила слот на17.03 і щойно прийшов емейл на підтвердження В дії також зʼявилась інформація
-
Подивіться трохи вище, я скидувала повну об,яву.
-
может, у нас один офицер. мне запрос пришел от JK24691
-
Пробуйте.Щойно ще знайома спіймала
-
Нема нічого у мене...з двох компів....
-
✨французька з нуля в міні-групі: 📅 час занять: з понеділка по пʼятницю (ваш вибір) після 17:00 за Калгарі, 2 або ж 3 заняття / тиждень 👥 група: до 3 студентів 📌 старт: по набору групи *перед стартом вам буде запропоноване коротке заняття з викладачем, щоб ви переконалися, що вам підходить курс та група* для запису - чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍
-
🌍 Як цей гайд допоможе вам отримати постійне місце проживання в Канаді? 🇨🇦 Якщо ви і плануєте подаватися на гуманітарну програму для отримання PR - тоді наш безкоштовний гайд саме для вас! У гайді ви знайдете: 🔑 Ключові рекомендації для доведення вашої інтеграції в канадське суспільство 🔑 Як правильно підготувати листи підтримки від громадян Канади та утримувачів PR 🔑 Поради, як підвищити свої шанси на успіх Отримайте гайд безкоштовно: bit.ly/3FkfwEn Якщо ви ще не знаєте, чи підходить вам гуманітарна програма, ми можемо провести безкоштовну оцінку ваших шансів та надати первинну консультацію від імміграційного адвоката. Розпочніть свій шлях до постійного проживання в Канаді вже сьогодні! #CUAET #Імміграція #immigration #Канада #Canada #ГуманітарнаПрограма #UkrainianInCanada #УкраїнціВКанаді #ПМЖКанада #PR
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, можливо у когось була така ситуація. Батьки поїхали з Канади, планували повернутися, не закрили рахунки, відповідно. Зараз ситуація така, що вони наврядчи приїдуть знову. Як закрити рахунок у банку BMO? Я ходила з документами своїми та батьків, з усіма договорами і тд, відмовили, сказали лише особисто. Може якись лист у нотаріуса потрібен чи щось таке? Дякую за підсказку
-
Доброго дня, підскажіть, будь ласка, можливо у когось була така ситуація. Батьки поїхали з Канади, планували повернутися, не закрили рахунки, відповідно. Зараз ситуація така, що вони наврядчи приїдуть знову. Як закрити рахунок у банку BMO? Я ходила з документами своїми та батьків, з усіма договорами і тд, відмовили, сказали лише особисто. Може якись лист у нотаріуса потрібен чи щось таке? Дякую за підсказку