PR CUAET
-
За 1,5 роки реально отримати ПР?
-
якщо він прострочився під час військового стану то його цілком можна використовувати
-
У вас дія теж на ноутбуку стоїть?
-
Вже нічого немає((( в Оттаві
-
Я первая буду :)) спасибо большое, для продолжения загран паспорта или нового , нужен ID действующий ,а у меня он уже просрочен :(
-
А саме послуги адвоката ?
-
Це не правда, в CIBC банку одобрюють іпотеки українцям без ПР, просто вам попався некомпетентний працівник. Дуже багато моїх клієнтів брали іпотеку через цей банк. Там зараз до речі, дуже гарна відсоткова ставка, спеціаліст з яким я часто працюю, робила моїм клієнтам interest rate 3.99% на фіксований рейт. Вона з Калгарі, тому кому буде цікаво - звертайтеся і я надам контакти
-
Не треба
-
Використовуйте ноутбук
-
щось таке казали, але офіційно запущено не було. практично ніхто не робив
-
Людииии, підкажіть будь ласка, як і де завантажити recipe про оплату бio
-
Да ходили новости не официальные что могут запустить эту услугу :)
-
Підкажіть,що значить отриманий лист?
-
Як пише Віталій - це дуже сіра зона. По факту так роблять ще з початку ЕЕ, і в цілому часто успішно. Але це не без ризиків. Бачив PFL на цю тему з підозрою на місреп. Хоча наскільки вони часті не скажу. По причинах також дуже по різному. Хтось придумує "історію" хтось пише як є - для балів. Але в мене особисто дуже мало таких кейсів було, тому якусь реальну статистику "ризикованості" подібних маніпуляцій не скажу.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Супер!!! 7 місяців спроб?
-
👍. У мене ukr.net. Вітаю!!!!
-
Я ничего не вижу, что я не так делаю в этой жизни?🤦♀️
-
Ви праві Не знаю як, але я спіймала🎉 Омг Дякую 7 місяців і вийшло
-
Через web form
12 Jan 2024, 17:45
455269/459103