PR CUAET
-
Навіть з АОР вони зараз дійшли до майже середини березня і тиша. Не так як було декілька місяців назад, де взагалі майже ніяких новин не було, але і оновлень потоком щодня немає теж 🤷🏽♀️
-
Тільки що зловила на травень
-
Червень
-
На який місяць вдалося, бо в мене до вересня 0
-
Вчора здавала тест. Чесно, не розумію їхні питання на логіку: з яким настроєм вийшов покупець з магазину?- що це за питання? Хіба так визначають рівень знання мови??? А ще для чого давати наукові статті???
-
Так
-
В кожного адвоката індивідуальні ціни на послуги
-
Ми на травень зловили
-
Я здавала тест в суботу. Питання. Базуючись на досвіді містера Х, як Ви вчините?
-
Оттаву бачу
-
Ви можете мати 2 паспорти
-
Це що вони по ночах працюють?
-
Не розумію чому Торонто не показує ((
-
Можливо хтось знає, коли ти подаєш дітям на паспорт, чи обов'язково здавати старі паспорти, в них ще дійсна віза до жовтня, наскільки я знаю, в Україні не потрібно було здавати старі паспорти
-
Вони по ночах працюють, час такий 22:20?
-
Ми теж злапали 3 слоти на 1день для 2х дітей і для себе в Оттаві.Час залишили по Торонто.
-
Открывайте через дію, дату менять не надо ,полно слотов еще и на май и на июнь
-
Подскажите пожалуйста когда вы отправляли application? И когда AOR был. Спасибо.
-
Можливо ви праві. 🤷♀ Мабуть я кешбек ототожнила для себе з відсотком на рахунку. Де банк не видає Т-форми, якщо до $50 і через це ніхто не вказує в декларації.
-
Скажіть будь-ласка, чи хтось здавав біометрію не в Канаді. Чи процедура теж сама чи є щось ще зробити
12 Jan 2024, 17:45
455594/458619
15 minutes ago