PR CUAET
-
Від подачі розглядають більшість часу До 19 ще трохи треба почекати Бачите, 11.11 дали в тому місяці Я 13.11 тільки от зараз бачу final decision
-
Батьки не пенсіонери, ще щомісяця знімається 17долл за обслуговування карти(
-
Пишите им письмо. И прикладывайте документы о инвалидности сразу в письмо. И в теме письма указывайте о инвалидности
-
Вітаю, Ольга! Скажіть, будь ласка, про ці помилки. Що треба робити якщо вони зʼявилися? Очікувати на вирішення від cra?
-
Сьогодні "печалька" з еліджібіліті.😢. Але є багато радості за людей які вже закінчили цей шлях очікування 😊❤️.
-
Як express entry прайда якщо чоловік громадянин Канади, його також потрібно вказувати?
-
Добрый день, подскажите цену на довидки по несудимости с Польши Чехии
-
Дуже дякую за відповідь. Всім всіх благ😀
-
Добрий день, підкажіть чи в когось таке було? Відправляємо перший раз , я вказала що ми приїхали в 24 , тобто не весь 24 були в Канаді, але вибило помилку. Чекала пару днів , сьогодні зайшла знов не можна відправити . Чи це не є великою проблемою ? Треба зачекати? Чи можливо краще звернутися до бухгалтера?
-
Вітаю. Скільки часу між оплатою біометріі і запрошенням на біометрію? В кого як було?
-
Ukrainian reunification program (Ontario) 29.10.2023 - Подача 9.11.2023 - AOR і Biometric Letter 26.08.2024 - Eligibility 05.12.2024 - Portal 1 10.12.2024 - Portal 2 10.03.2025 - eCorp
-
Дякую!
-
В секції Family information - так, але писати non accompanying оскільки він не потребує PR
-
Дякую за коментар
-
Чи у вас є в заявці чоловік в Україні? Бо еледжибіліти у вересні, а порталу так в немає
-
Зловила слот на себе, але у листі пише: послуга-оформлення паспорту дитині. Але я не додавала дитину, бо у мене не має дітей. Це у всіх так, чи глюк?
-
Підскажіть як правильно додати фото сторінки продовженого паспорта для нового ворк перміт дякую , чи як ви заповняли анкету з продовженим паспортом
-
На мілітарі з eligibility чи раніше?
-
edmonton. був запит на military
-
Можливо тут поставили галочку не там де потрібно?
12 Jan 2024, 17:45
455620/458487
2 minutes ago