PR CUAET
-
Как 🤯🤯🤯 У меня этот месяц по нулям
-
Дякую
-
Вітання товариство, Військового квитка не маю і не мав Не служив Кафедри не було Єдине що мав, то довідка що непридатний в мирний час. Для міліті рекорду, що робити? Просто вказати що не служив і нічого не має на руках?
-
Прикольно, якщо подача 12 грудня була. На минулому тиждні максимум було 4 грудня
-
Так. Вам потрібно заявити в декларації що ви виїхали та доходи до серпня також
-
Дуже мало таких, особливо після того як IRCC продовжило подачу на новий ВП і видало нові правила (ще пройшло дуже мало часу). Там сказано що такі заявки (з простроченим паспортом) будуть оброблятися в індивідуальному порядку. Радив би подаватися, якщо немає змоги виготовити новий\продовжити старий та прикріпити пояснення. Гарантій тут ніхто не дасть.
-
Вони ще жирним підкреслюють another
-
Доброго вечора. Я не знаю в яку гілку мені краще писати із моєю ситуацією. Це наче і не відмова, але все одно. Я та моя мама, заповнювали аплікації на візу, причому ми обидві вказували однакову інформацію, що ми хочемо податись на візітор візу і т.д. Так от, моїй мамі і мені паспорти нові повернули. Моїй мамі візу проставили до 2032 року і вона візітор. А в моєму новому паспорті, який дійсний до 2034 року, візу поставили до 26 року і вона взагалі воркер. Я вже писала в кризову форму на сайті IRCC. Підкажіть, що тепер робити, щоб це виправити? Подаватись на візу наново? Може є якість інші варіанти? Буду вдячна за відповідь.
-
Я читала і чула від консультантів, що work permit and study permit you can extend. А TRP не можна. Це завжди інший документ.
-
Ні в мене хром зависає дуже. Може спробую з іншого
-
Доброго вечора, маю схожу ситуацію, підробіток на клінінгу і отримала форму T4A, сума на перевищую 3500 В яку форму вписувати? T2125? Дякую)
-
Доброго вечора. Я не знаю в яку гілку мені краще писати із моєю ситуацією. Це наче і не відмова, але все одно. Я та моя мама, заповнювали аплікації на візу, причому ми обидві вказували однакову інформацію, що ми хочемо податись на візітор візу і т.д. Так от, моїй мамі і мені паспорти нові повернули. Моїй мамі візу проставили до 2032 року і вона візітор. А в моєму новому паспорті, який дійсний до 2034 року, візу поставили до 26 року і вона взагалі воркер. Я вже писала в кризову форму на сайті IRCC. Підкажіть, що тепер робити, щоб це виправити? Подаватись на візу наново? Може є якість інші варіанти? Буду вдячна за відповідь.
-
Що ви маєте на увазі «єдиний документ». Будь-яка “extension” пермітів це, фактично, нова подача і отримання нового документу. В Канаді немає пермітів які «продовжуються» автоматично/мануально