PR CUAET
-
А что именно исправлять? Срок визы на усмотрение офицера. Визитор или воркер разницы нет.
-
Зловила ще один слот. Вже не пише, що на дитину. Зараз буду відміняти той, що на дитину. На 11 серпня. Ловіть, якщо треба.
-
В Оттаве сейчас видела 12 слотов на сентябрь.
-
Хтось у Едмонтоні зловив?
-
Подавайтесь на продовження вп і потім віза коли будн півроку до закінчення існуючої
-
Уже нету
-
Доброго вечора. Продовжую дитині 10 років Study Permit. Чи правильно я вибрала відповідь? Дякую.
-
Бачу багато вільних слотів, але вже більше години не дає обрати жоден. Пише «консул недоступний, зверніться до тех підтримки»
-
А ще скільки людей немає в чаті і в них теж дуже різні оновлення.
-
Можливо треба спробувати продовжити wp спочатку? А потім розбиратись із візою?
-
і в мене на 11те🙂
-
Дякую!☺️
-
Дождался... Подача 29.10.2023 Портал 2 10.11.2024 eCoPR 10.03.2025
-
Внимание, Вопрос! Работает ли консульство Оттава в пасхальную неделю 14-18 апреля? Гугл сказал что 16-17 вроде гос выходные..
-
А що по Торонто?
-
Виплата Disability Tax Credit (DTC) для дитини не повинна мати негативного впливу на вашу участь у гуманітарній програмі. Важливо зрозуміти, що DTC — це податкове полегшення, яке надається особам з обмеженими можливостями, і воно не є пільгою чи допомогою, яка може негативно вплинути на вашу імміграційну заяву чи Financial Self-Sufficiency factors.
-
Ви занадто рано подались,тут багато таких відмов саме по VR,людям відмовляли і за пів року до закінчення VR
-
А что делать если прошло уже 2 недели,а его нет и он срочно нужен?
-
NOA приходит минимум через 2 недели после подачи.
-
Я с телефона.
12 Jan 2024, 17:45
455754/458591
2 minutes ago