PR CUAET
-
І що тепер, все?
-
Год проработать надо не на какой-то работе, а по конкретному ноку. в чем проблема сменить работодателя по такому же ноку? Мне кажется, вы пытаетесь найти легкий путь, обойдя все "проблемы" , которые не хотите решать. Никого не сужу, просто такие выводы напрашиваются.
-
Аліно, а де ви взяли цифру 9к? Подача на біженство - безкоштовна. Подача на ПР по біженству - близько 1000. Чи 9к це послуги адвоката? То розгляньте за ці ж кошти гуманітарну. Елементарний аргумент ПРОТИ: біженство - коли безпосередньо вам загрожує переслідування. Аргумент офіцера може бути такий: у вас є український паспорт, на території України вам нічого не загрожує, переїжджайте в безпечну область в межах України. Далі відмова по біженству і депортація з усіма наслідками
-
хтось розуміє як зайти на сторінку аплікаціі де створювалась заявка на PR. а не на WPі перевірити статус
-
В том то и вопрос каждый агитирует в свою сторону и я не понимаю кому верить - соответственно пытаюсь разобраться
-
Вивчати самостійно - завжди важливо, ніж вірити комусь. Ви завжди найбільше знаєте про себе і переймаєтеся своєю аплікацією Тому ми завжди радимо спершу спробувати податися самостійно, чи бодай вивчити процес і можливі шляхи, перед тим як йти на консультацію
-
там же не квантовая физика, написано все понятным языком. По крайней мере, так у нас в Альберте.
-
В этом то и суть что работу не так то и легко найти это раз и менять ее как варежки не выйдет, плюс все таки время также важно - минимум проработать год, далее я уже молчу про документы которые заканчиваются и тд
-
у вас проф английский: почитайте сайт конкретной провинции , где живете. зачем вам вообще консультанты? Они говорят ровно то, что написано на официальных ресурсах.
-
У когось із ноута відкривається? Бо з телефону можу, а з ноута не відкривається.. У когось є така проблема?
-
На 2 вересня
-
Просто коли тоді різні консультанти видають взагалі різну інформацію ти вже не знаєш кому вірити і намагаєшся сам орієнтуватися
-
еще раз: вся доступная информация есть на официальном сайте IRCC и сайтах провинциплаьных программ. что вы хотите услышать тут такого, чего нет там? Тем более, с проф английским.
-
Так. Але депортації можна уникнути самому виїхавши, себто не обовʼязково «доводити до ручки», грубо кажучи
-
О каком списке вы говорите? 3310 это группа НОКов www23.statcan.gc.ca/imdb/p3VD.pl?Function=getVD&TVD=1322554&CVD=1322706&CPV=3310&CST=01052021&CLV=4&MLV=5 Я не консультант, но думаю для провинции особо нет разницы между НОКами в одной группе
-
Це зрозуміло звичайно
-
Якщо зараз війну припинять, то і заборону на депортацію думаю також швиденько скасують…
-
Напишіть в приват якщо хтось знає в чому причина ? Коли звонив до них сказав робот що мій wp є в базі
-
вы не обьяснили, почему не можете пройти по программам провинциальным, вы не обьяснили. почему не можете сами прочесть федеральные сайты. вот и сложилось такое впечатление - только и всего.
-
Я пытаюсь искать всю доступную информацию как официальную так и «чатики» и мнение каждого мне интересно
12 Jan 2024, 17:45
455959/459217
2 minutes ago