PR CUAET
-
у вас проф английский: почитайте сайт конкретной провинции , где живете. зачем вам вообще консультанты? Они говорят ровно то, что написано на официальных ресурсах.
-
На 2 вересня
-
еще раз: вся доступная информация есть на официальном сайте IRCC и сайтах провинциплаьных программ. что вы хотите услышать тут такого, чего нет там? Тем более, с проф английским.
-
Так. Але депортації можна уникнути самому виїхавши, себто не обовʼязково «доводити до ручки», грубо кажучи
-
-
Якщо зараз війну припинять, то і заборону на депортацію думаю також швиденько скасують…
-
вы не обьяснили, почему не можете пройти по программам провинциальным, вы не обьяснили. почему не можете сами прочесть федеральные сайты. вот и сложилось такое впечатление - только и всего.
-
Я особисто пройшов шлях отримання статусу convention refugee і зараз чекаю на свій PR. Якби по приїзду мав вже пройдений досвід розгляду справи і знав скільки всього виллється - обрав би більш БЕЗПЕЧНИЙ метод імміграції. Але так, в моєму випадку зіграли роль адвокати.
-
я вам об этом выше написал, что делаю выводы исключительно исходя из ваших словю
-
Просто після 2 ще має бути 3,4 і 5.. де вони? 😅
-
В цілому підтримую До депортації може не дійти, але ризики суттєві, так