Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 959.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Butko
    wrote on last edited by
    Дивіться, коли подаєшся на біженство зсередини Канади - це вже порушення канадського законодавства. Оскільки ти заїжджаєш з неіміграціним візитом, а далі змінюєш свій статус на імміграційни(біженство). Тому при відмові і наступному вʼїзді в Канаду у офіцера виникнуть питання щодо попереднього порушення імміграційного законодавства і в 95+% це буде відмова вʼїзду Це як мені говорили адвокати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t524135235T Offline
    t524135235T Offline
    Mariia Bunehra
    wrote on last edited by
    Привіт, Подача 16.03.2024 AOR+біометрія 10.03.2025
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Butko
    wrote on last edited by
    Аплікейшн намбер є - аор
    1 Reply Last reply
    0
  • t264003944T Offline
    t264003944T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Лилия, благодарю за ответ. Вроде как разобрался, по идее должны прислать после вклейки визы. Или буду пробовать запросить в ИРСС. Я уже поспрашивал так же что делать если не будет ВП - по идее будут варианты остаться.
    1 Reply Last reply
    0
  • t657657563T Offline
    t657657563T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Це ще не АOR я правильно розумію?!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t657657563T Offline
    t657657563T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Хтось отримував таке повідомлення і що далі робити якщо я адрессу не змінювала, а тільки змінила WP?
    1 Reply Last reply
    0
  • t657657563T Offline
    t657657563T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Аплікацію створила ще 11.01.2024 а відправленна вона була тільки зараз щось якийсь бред🙃🫣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M K
    wrote on last edited by
    Хтось вже оформляв свій кабінет ЕЕ з НОКом освітян? Чи це лише анонс? Багато консультантів показують рілси, що для цих років достатньо досвіду 6 місяців за останні 3 роки і можна не в Канаді і тут не обов'язково працювати на цій же позиції. Чи це правда? Бо на оф.сайті я не знайшла таких умов..
    1 Reply Last reply
    0
  • t404355720T Offline
    t404355720T Offline
    Olia Kobets
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, можливо хтось стикався, чи потрібно мати із собою на прийом для оформлення закордонного паспорту оригінали свідоцтва про прописку в Україні і оригінал індефікаційного коду?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей Левицкий
    wrote on last edited by
    Мы зловили слот в 7:00 по київському часу. В Оттаві. Зараз хочу зловити дружині, відкриваю слоти, вони відкриваються але немає вільних.
    1 Reply Last reply
    0
  • t657657563T Offline
    t657657563T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Шось отримала це повідомлення і більше нічого не пишуть і не просять, щоб воно означало?))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Можливо тут порушено питання інтерпретації, чи міксу різної інфо до 1 купи, можливо чогось іншого. Важко сказати з контенту, вибачте. 1. Подання на біженство зсередини Канади не є прямим порушенням канадського законодавства. Канада дозволяє особам, які перебувають на її території, подати заяву на біженство, навіть якщо вони потрапили в країну як туристи чи з іншою метою. Таке подання є законним і є частиною канадської імміграційної системи. Звісно, завжди треба брати в уваги «скільки ви були в Канаді до рішення податися на біженство» - це може бути досить критично 2 статус: якщо ви перебуваєте в Канаді за неімміграційною візою, наприклад, як турист, і подаєте заяву на біженство, це не є порушенням закону. Однак важливо пам’ятати, що візи для відвідування Канади не передбачають можливості подачі на біженство, і після того, як ви подаєте на біженство, ви переходите до іншого статусу в країні, тим самим втрачаючи перший. При цьому має бути сильна аргументація в, знов, «вичікування пару років на тур візі чи КУАЕТ» не зіграє на руку нікому. 3.Якщо вам було відмовлено в статусі біженця і ви не виконали наказу про виїзд або порушили імміграційні правила, це може призвести до труднощів з майбутніми заявками. Канадські імміграційні офіцери можуть поставити запитання щодо вашої попередньої заяви на біженство та вашого статусу в країні, що може ускладнити майбутні спроби в’їзду. Але просто подача на біженство без порушення імміграційних правил не є автоматичною причиною для відмови у вʼїзді в майбутньому.
    1 Reply Last reply
    0
  • t264003944T Offline
    t264003944T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Дякую - я спробую, не вийде то вже будемо думати інші варіанти. Але як стало зрозуміло - він і не мав приходити в моїй ситуації - може прийде після вклейки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M K
    wrote on last edited by
    Досвід 6 місяців за останні 3 роки зараховують з моменту подачі заявки в ЕЕ чи в момент вибірки з пулу? ( Бо для мене це виявляється критичним)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    1. Це не анонс, це можна робити ВЖЕ і чекати перших вибірок 2. Це правда 3. Вимоги є на офіційному сайті, прописані чорним по білому.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    Іе, якщо ваш досвід був 6місяців але за останні 4 роки = ви not eligible
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    wrote on last edited by
    На момент category based draw = вибірки з пулу. Тобто, якщо у вас не буде достатнього досвіду на момент, коли IRCC проводить вибірку кандидатів у вашій категорії, ви не отримаєте запрошення на подачу заявки (ITA), навіть якщо на момент створення профілю в Express Entry у вас був відповідний досвід. Ви маєте залишатися у «вікні eligibility» щоб бути eligible
    1 Reply Last reply
    0
  • t883733959T Offline
    t883733959T Offline
    Ira Vovk
    wrote on last edited by
    Хтось знає які крайні дні в Едмонтоні і Торонто? Бо на Оттаву видно що аж на вересень. А там як? Хто останній ловив, будь ласка, дайте знати!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M K
    wrote on last edited by
    Я працювала з вересня 2019 по вересень 2022 року. Виходить так, що я eligible до кінця березня 2025, правильно?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Butko
    wrote on last edited by
    Ризикніть, відправте на вклейку… вам то буде коштувати копійки, але з чим чорт не шутить… хто не ризикує той не пʼє шампанського
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags