PR CUAET
-
Добрий день!Скажіть будь ласка,можливо в когось була така сама ситуація,отримала запит на біометрію на себе і одну дитину , а на другу не отримала. Але з другою дитиною здавали місяць назад для візи в паспорт,чи можливо ,що зарахували її ?
-
Ніхто не ловить, це брехня. Але, я подавав на виготовлення в Данії, паспорт виготовили ще 21січня, оплатив одразу доставку дхл та відправив їм заяву на доставку, до сьогодні тиша, бачу хто подавався в Канадських консульствах вже давно отримали паспорти, а в Данії просто ігнор. На листи не відповідають, на вказаному телефоні автовідповідач, який диктує інший номер на який навіть не йдуть гудки, одразу скидує. Якось так.
-
Хтось ще бачить слоти в Торонто?
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, кто подавался в этом году через CEC (без провинциальных), через сколько времени после AOR получали BIL (письмо с биометрией) и смогли зарегистрироваться в трекере? И когда UCI из временного CAN… в заявке изменился на оригинальный? Спасибо
-
я зі свого телефону бачила при заході через монобанк і через дію, зловила собі слот. Чоловік на своєму пробував заходити по-різному не бачив взагалі слотів, все по 0. Потім я зайшла в його акк через монобанк на своєму телефоні і зловила йому. Так що не ясно як то все працює.
-
Добрий день, підкажіть за які дати почали видавати АОРи?
-
Хто знає куди писати, щоб зупинити цей безлад? Зі слотами як була проблема, так і є. Як зробити так, щоб воно нарешті все запрацювало? 🤯🤯🤯
-
До сих пір немає запрошення - не розумію чого, дзвонив так само сказали - чекати.
-
У мене 12 лютого, також запрошення не прийшло тільки AOR
-
Друзі, не вірю своїм очам. Congratulations! Your status as a permanent resident is confirmed.
-
Ні, це різні біометрії