PR CUAET
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, кто подавался в этом году через CEC (без провинциальных), через сколько времени после AOR получали BIL (письмо с биометрией) и смогли зарегистрироваться в трекере? И когда UCI из временного CAN… в заявке изменился на оригинальный? Спасибо
-
Вітаю, питання до тих хто отримував номінацію та змінив роботодавцю. Як ви повідомляли провінцію про зміни?
-
Підскажіть будь ласка, хто може стикався, чи чув ситуацію щоб перенести отримання ECOPR, через відʼїзд?
-
я зі свого телефону бачила при заході через монобанк і через дію, зловила собі слот. Чоловік на своєму пробував заходити по-різному не бачив взагалі слотів, все по 0. Потім я зайшла в його акк через монобанк на своєму телефоні і зловила йому. Так що не ясно як то все працює.
-
Oleksii MIROSHNYCHENKO
-
Добрий день, підкажіть за які дати почали видавати АОРи?
-
Хто знає куди писати, щоб зупинити цей безлад? Зі слотами як була проблема, так і є. Як зробити так, щоб воно нарешті все запрацювало? 🤯🤯🤯
-
До сих пір немає запрошення - не розумію чого, дзвонив так само сказали - чекати.
-
У мене 12 лютого, також запрошення не прийшло тільки AOR
-
Друзі, не вірю своїм очам. Congratulations! Your status as a permanent resident is confirmed.
-
Ні, це різні біометрії
-
Всем привет! Подскажите, пожалуйста, кто подавался в этом году через CEC (без провинциальных), через сколько времени после AOR получали BIL (письмо с биометрией) и смогли зарегистрироваться в трекере? Спасибо
-
Дякую, зроблю
-
Подача 26 лютого, навіть ще немає АОРу. Писала на веб-форму, через 5 днів відповіли, що ще не дійшла черга, чекайте. Присвоїли тимчасовий номер (для відмазки). Онтаріо.
-
Краще звернутись у гілку по ЕЕ.
-
Йей🥳 Теж отримали сьогодні ECOPR🥳🥳🥳
-
Підкажіть будь ласка куди телефонувати щоб перевірити чі отпримали вони наш портал 1
-
22 вересня
-
Зараз хтось бачить слоти?
-
А Ви реєструвались в чергу очікування? Казали, що не були видно слоти, якщо попередньо не стати в чергу🤔. Ще писали тут, щоб змінити я час на український, дату не поточну, а на місяць - два вперед
12 Jan 2024, 17:45
456160/468494
4 minutes ago