PR CUAET
-
Прийшов Ecopr! P2 16 грудня
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
Нам потрібно клуб створити. Або окрему гілку. Тому що тут з початківців отримували більшість аор і біо разом. Лиш одиниці мали затримки. А зараз після середини січня тобто після розморозки ірсс це вже дуже велика кількість людей. І статистики ще не існує. Бо як бачимо і від січня люди чекають на біо і лютий,і березень. Тому невідомо як довго це буде тривати. Якщо для тих хто оплатили при подачі будуть затримки лиш на біо по пів року то це вже справжнє знущання.
-
Скажите, пожалуйста , когда Вы eligibility получили?
-
Дякую, я 25 подавався)
-
Це лист із лінком на портал, через який ви подавали заявку на ПР. Ви зайдете туди із своїми старими кредами. Далі підпишите декларацію, що ви в Канаді, вкажете адресу і завантажите фото. Там все дуже просто
-
16.10.24 разом з запитами на мілітарі і фінансами
-
ага. так замерло, что выдача пр увеличилась From 2020 to 2022, the number of admissions increased substantially, showing a remarkable 137% growth, with figures increasing from 184,575 to 437,590 individuals. Between January and September 2023, approximately 371,000 permanent residents were admitted. This represents an increase of approximately 5% when compared to the same period in the preceding year, January to September 2022, which had 354,300 permanent residents admitted. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/transparency/committees/cimm-nov-07-2023/permanent-resident-admissions.html а вот биометрия от временной анкеты подтянулась в пр анкету t.me/prcuaet/1783/517099
-
Не хочу нікого образити але таке враження що вони однозадачні, не можуть паралельно обробляти інформацію нажаль
-
Вот что мне знакомый написал, он был в консульстве сегодня: Я не просто говорил , да и не я один был ... Собралось много людей ... Они просто нас мягко послали
-
Правильно бухгалтер сказал. CRA сейчас "переделывает" свой софт в части обработки Capital Gain, поскольку запланированное увеличение налога откладывается до 1 января 2026 (если вообще будет). Для большинства резидентов налоговую декларацию можно подавать до 30 апреля 2025.
-
Дякую! А то я вже зовсім 🤪
-
Так
-
Доброго дня! Це вже можна їхати забирати паспорт?