PR CUAET
-
Дякую! А то я вже зовсім 🤪
-
Так
-
Доброго дня! Це вже можна їхати забирати паспорт?
-
Причому у мене оплачена була відразу одна біо, та все одно не прислали
-
Але ж аор роздає головний офіс. А біо хто?Значить не направляють нашу інформацію одночасно. Забувають кнопку натиснути?Але ж коли іншим приходять запроси одночасно або навпаки приходили біо без аор то це як було?Все вони можуть просто деякі заявки хтось відставляє на сторону
-
Ура! Подача 19.03.2024 AOR+біометрія 11.03.2025 Альберта
-
Місяць тому продовжив свій закордонний паспорт і по ньому подався і получив ворк перміт ще на три роки, зараз появилась можливість зробити новий (зловив слот за цілий рік)….можу я податись на новий паспорт не віддаючи старий і зберегти його продовжену дію також ?
-
User Сder has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Здравствуйте, Ребенку 5 лет продлили паспорт, визиток рекорд и в связи с этим подали на новую визу. Пришел запрос на прохождение медосмотра. Через полгода. Мы за пределами Канады сейчас. С чего бы? В связи с массовыми заболеваниями по миру гриппом? Или ошибка ?
-
User Лена has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
відправила в приватнi лист вересня з What’s app
-
Але ми робили довіренність онлайн у українського нотаріуса, потім в Калгарі засвідчували в українського нотаріуса в Канаді. Звідти нам допомогли заповнити правильно лист на апостиль. Відправили з Canada Post. Вийшло швидше і заощадити кошти на перекладах. І
-