PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка де взяти такий лист. Дитина навчається в школі . Маю тільки Letter of Enrollment. Дякую
-
Centralized Intake Office PO Box 9500 Sydney NS B1P 0H5 Canada
-
Тут серед тих хто не отримав запит всі пишуть що оплачували відразу. Хоча розумію що деякі люди можуть не пам’ятати або вважають що оплатили. 🧮Тому кому не важко варто перевірити суму в квитанції 📍1 людина 1085+85=1 170 📍2 людей дорослих 1085+1085+170=2 340 📍3 людей(2 дорослих+1 дитина) 1085+1085+155+170=2495 📍4 людей(2 людей+2 дітей) 1085+1085+155+155+170=2650 Приблизно зрозуміло це до кінця березня була така оплата
-
Вітаю Під скажіть я правильно зрозуміла В 24 році я ще отримувала виплати з України 800 грн на дитину . Я їх вказую теж тут ?
-
Спасибо огромное. Теперь бы понять когда получится отправить декларацию)
-
Здравствуйте, ребенку 5 лет, продлили паспорт и визитор рекорд, выехали из Канады и спохватились, что на визу не подали новую ей. Подали, пришел запрос на прохождение медосмотра. Ошибка? Стоит поинтересоваться у них или же?
-
Спасибо за ответ. У меня такие же даты, как и у Вас, но пока тихо. Надеюсь, на днях получу долгожданное final decision!
-
Переказ коштів з України має декілька нюансів в силу обмежень на вивід коштів з рахунків та відсутність прямих банківських переказів за кордон. Тому сьогодні постараємось відповісти на питання, які нам задають найчастіше. Для початку уточнення - здійснення переказу через нашу компанію можливе за умови конвертації коштів в криптовалюту USDT. Для тих, хто ніколи не мав справи з USDT уточню - це не біткоїн (BTC), який може значно змінюватися і ціні. Це криптовалюта, яка має привʼязку до USD як 1 до 1, тобто є фактично криптоверсією USD і майже не змінюється в ціні. Чи законні операції з криптою в Канаді? Так, в Канаді операції з криптовалютою законні, але дуже суворо регульовані. Чи можу я самостійно вивести криптовалюту собі на рахунок без Вашої участі? Технічно це можливо. Але такий переказ банк побачить як виведення грошей з криптобіржі, тому така операція є ризикованою з точки зору банку і може викликати різні питання, в тому числі, чи не отримували Ви дохід з цієї криптовалюти. Кошти можуть бути заморожені на рахунку поки йде перевірка, що може тягнутись не визначений період часу. Коли Ви робите перказ через нас, Ви переказуєте криптовалюту нам на криптогаманець, а ми - Вам на рахунок. Банк бачить цей переказ як Wire або SWIFT - тобто переказ з одного банківського рахунку на інший в межах Канади згідно нашого з Вами договору, що вказується в деталях платежу. Процес обміну криптовалюти на долар стається на нашій стороні, між Вами і нами, він не фігурує в процесі безпосереднього отримання коштів Вами на банківський рахунок. Ми маємо ліцензію на такі операції, тому FINTRAC розуміє, що здійснена операція вже пройшла всі перевірки з нашої сторони згідно чинного законодавства. Я нічого не знаю про криптовалюту. Як бути? Ми надаємо підтримку протягом всього процесу переказу, від моменту коли Ви маєте кошти в Україні до моменту отримання їх в Канаді. Ми проконсультуємо та порадимо, як найкраще зробити конвертацію в криптовалюту. Навіть маємо надійних партнерів - криптогаманець, який можна поповнити готівкою в Україні, якщо такий варіант необхідний. В даному процесі сприймайте криптовалюту як шлях конвертувати ваші кошти в Україні в електронний еквівалент, який далі вже можна рухати без обмежень.
-
Desjardins вже не зараховує українській досвід. Ціну у Альберті нарахували космос таку саму як і інші.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠
-
Дуже дякую. Що і потрібно було довести. Аор і біо видає головний офіс. Так що значить проблема йде саме з відти!!!
-
Дякую. Пошукаю українського нотаріуса в Едмонтоні
-
Я їм дзвонила і вони підтвердили що 1 біо оплачено а на іншу отримала запит в листи з номером аплікації
-
Дякую за відповіді 🌸
-
Навіть якщо є обмеження - Unless authorized, prohibited from attending any educational institution, or taking any academic, professional or vocational training course?
-
Добрий день , може хтось підкаже куди звертатись щоб продовжити дію провінційної номінації? Дякую
-
Сподіваюсь 🤞
-
User Artem has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую! Я дуже сподіваюсь, що ваш прийде на днях!
-
Добрий ранок .Я вчора зловила слоти впродовж дня.Тобто не у якийсь там конкретний час
12 Jan 2024, 17:45
456260/473733
about a minute ago