PR CUAET
-
Підтвердження за скільки днів?
-
Доброго дня, скажіть в когось було щось подібне, в жовтні запросили додаткові документи на бекграунд чек, військовий білет, довідки про несумісність, все було відправлено в кінці жовтня в з того моменту немає ніяких зрушень.
-
Я читала саме розʼяснення консульства Оттави, що головне мати слот❤️
-
Напишіть, будь ласка, чи вас прийняли сьогодні
-
Вже писали вище, що якщо є слот - то можна приїхати
-
Ви сьогодні попали на слот? Вас прийняли?
-
Підопічна це дитина
-
Аналогичная ситуация. 31 числа подавались. Звонили в IRCC 4 раза и в пустоту
-
AOR - 15 Jan 2025 (CEC) BIL - 5 Mar В основном - вижу, что у людей, которые подались в январе, около 40-50 дней занимает сейчас получить BIL. По остальным вопросам не подскажу, так как подавался с консультантом и у него все трекеры. Я могу лишь самостоятельно отслеживать статус способом звонка в IRCC
-
Пробуйте інші девайси та браузери
-
Прорахуйте години і подавайте ці пару місяців. Звісно маєте мати документи для підтвердження досвіду, якщо клеймите за нього бали, але по суті ці пару місяців не дадуть вам нічого. Для бодай якихось балів в Канаді треба мати хочаб 1 рік (5 балів )
-
Всім привіт! Таке питання, бо я читаю чат але все ж не дуже пойму. Чи є якась послідовність в еліджибілиті? Можливо є приблизне розуміння скільки на нього чекати після AOR & bio? Просто цікавлюся, можливо є якісь закономірності чи навпаки всі по рандому його отримують
-
На електронні листи немає відповіді.