PR CUAET
-
Не можу повернутися в опитувальник. Тільки одна сторінка без можливості щось внести або виправити Тож намагаюсь видалити. Все висить, сайт не рухається
-
Скажіть, будь ласка, чи можливо продовжити візу на основі ворк перміт. Моя мама прилітала в лютому і їй дати ворк перміт, так як віза робоча. Віза закінчується цього року, а ворк перміт ще дійсний 3 роки. Вона не в Канада, в Європі. Чи можливо продовжити візу? Хтось так робив? Дякую
-
Ще таке - там в опитувальнику є питання, резидентом якої країни ви є? Знаю, що деякі люди чогось обирають Україну, хоча перебувають в Канаді (що неправильно, адже ми зараз резиденти саме Канади, а не України). І тоді теж - нот éligible. Тож перевірте відповіді на запитання опитувальника. Якщо все буде правильно, вам не треба буде видаляти попередню заявку тоді.
-
Це оформлення паспорту, а не продовження
-
Краще не кажіть їм, бо всім по відміняють все
-
Привіт. При продовженні закордонного паспорту дитини, чи вимагають в консульстві(Торонто) військово-облікові документи якщо подає документи чоловік(батько)? Може у когось був досвід. Дякую
-
Не зрозуміла , а навіщо ви пишете їм , чи вони не актуальні ? Хочете , шоб все відмінили ? Слоти в кабінеті є, всі правила виконані, підтвердження є? Навіщо палити систему, яка хоч якось запрацювала раз на 1000 років ?
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
Я не знаю ваше програмне забезпечення , як воно там працює на зміни.
-
Але чи є якийсь шлях отримати QR код не повертаючись в Україну
-
Поделюсь опытом, если человек является immediate family member и подает на турвизу к мужу/жене( который гражданин /пиар или вп) в Канаду, то скорее всего откажут, так как высокая вероятность того, что человек намеревается приехать в Канаду и не выехать/сменить тип визы. В таком случае лучше подавать на воссоединение семьи. Так было еще до КУАЕТ, и также были отказы