PR CUAET
-
Можно онлайн відкрити рахунок у Моно
-
Аби ще ви провінцію вказали. Щодо залежності бенефітів від доходу - то зовсім інше і не має відношення до КУАЕТ. Люди з дуже низьким доходом (надзвичайно низьким) можуть і надалі подаватися на бенефіти. Дивіться умови по своїй провінції. Якщо ж ви саме про бенефіти по КУАЕТ для жителів Альберти - то вони закінчуються 31 березня і ніякої інформації щодо їх продовження немає
-
Доброго дня ,скажіть будь ласка,щоб записатись на чергу для отримання паспорта ,чи записатись на прийом,то потрібно заходити через сторінку Генеральне консульство України в Едмонтоні ,чи через сторінку Government Canada? Дякую!🙏
-
Ну особисто я не надсилала Якщо вам це допоможе. І по повідомленням тут більшість відповідей - ні.
-
Дякую 🙏
-
Дякую, вийшло створити нову заявку ❤️
-
Скільки ви чекали довідку про несудимість з Німеччини? Дякую
-
Зрозуміла, дякую)
-
Банк теж мені ніяких форм для декларації щодо цього не надсилав. В чоловіка інший банк, і йому теж банк не надсилав ніяких форм для декларації через цей бонус. Я заспокоюю себе тим, що якщо це перше порушення і незадекларована сума до $500, то мені нічого за це не буде (якщо справді ту суму треба було декларувати)
-
Можливо хтось знає якщо дзвонити в Cra там немає послуги перекладача ?