PR CUAET
-
Можливо хтось знає якщо дзвонити в Cra там немає послуги перекладача ?
-
Подача 17.06. 2024 ( це був останній день, далі програму закрили)AOR -20.09. ; eligibility 14.12; був до запит 14.01; 10.02 -портал 1; 11.02- портал 2. На еКОПР ще чекаю. Бажаю всім швидкого отримання ПР. Подавалась з консультантом. (Богдана Степаненко-Липовик -рекомендую) В заявці троє дорослих
-
Добрий день! Хто знає коли буде дипломатична пошта у Едмонтоні.
-
Прямо перед вашим повідомленням переписка.
-
у нас вот так: Review of additional documents- Review of additional documents Not applicable.
-
Сьогодні була у посольстві в Отаві на свій слот, який зловила вчора. Все працює, була затримка по часу, бо було дуже багато людей і по іншим питанням, потім раніше прийшли ті, хто отримувати, ну як завжди. Але всіх, хто мав слоти на сьогодні прийняли. Паспорт пересилають у конверті зі зворотньою адресою, який ви надішлете у посольство, коли він буде вже готовий і отриманий посольством. Треба про це одразу попросити, вам все пояснять як це працює.
-
Ось що мені відповів дуже хороший консультант,коли я запитала перевірку мого пакету документів,який збираю сама: "Kindly note that we can certainly review your PR application package once it is ready. We will review and make comments and suggestions. Please note that the final forms are not yet available and will most likely become available a week or a few days before the program opens. Depending on our workload, the revision takes 2-3 days. Usually, when such a program opens, a few thousand people apply simultaneously. The system crashes first, and then the cap fills within the first 24 hours of its opening. Therefore, we can review your package, but we will need an average of two days to do so and respond to you. The cost is $750 plus tax. While no legal representation is provided, your forms and supporting documentation will be reviewed, and suggestions will be made."
-
Додзвонитися не можу