PR CUAET
-
Дивні люди.а до того не було питань чому не має вільних слотів,і ось вчора, можливо,після того як почистили всіх ботів які яким -то чином посхопляли слоти,або взагалі розібралися чому саме в Канаді така проблема. нашим співвітчизникам знову не так. Немає слів.
-
Вітаю , в дитини в наступному місяці закінчується візітор та відповідно хелс карта . Я подалась на продовження візітор та ворк пермітів у січні , але досі тиша . Що робити в такий ситуації, як бути з садочком? Чи є сенс написати в кризову та як що так , то як коректно та що їм написати?
-
Может не по теме и глупый вопрос но возможно ли сделать в канаде для ребенка ID карту( украинский паспорт)?
-
Допомогу не потрібно. Скільки дитині років?
-
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно в податковій декларації вказувати одноразову допомогу новоприбулим в Канаду (3000 для дорослих та 1500 для дітей). Та друге питання: якщо я розлучена і чоловік не платив ніколи аліменти на спільну дитину, чи вважається ця дитина іждівенцем? Дякую.
-
В них на практиці довше забирає eligibility & background check, також впливають дозапити. В СЕС BIL надходить довше, але решта процесів - пролітає буквально, якщо немає дозапитів. Універсального «таймлайну» як такого немає, умовно покладатися на сайт, а далі все залежить від вашого конкретного кейсу, офісу розгляду і бетлогу цього офісу & системи
-
У вас вже є запит на вклейку? Ви біометрію де проходили?
-
Доброго дня . Може хтось замовляв витяг з місця проживання для дітей з дії? В дії підтягнуті свідоцтва про народження обох дітей, а коли замовляю витяг в переліку тільки одна дитина. Коли хочу добавити свідоцтво вручну пише що воно вже є в базі даних. Може в когось також таке було і ви вирішити цю проблему
-
Тоді звісно якщо дитина живе з вами то вона депендент
-
Так