Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Якщо вам пощастило - то це одиничний випадок. Представник CRA може припинити розмову.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Я не хочу і не буду з вами сперечатися. У мене є власний досвід і я бачу статистику в інших людей . Я висловила свою думку , ви - свою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Мені прийшов AOR і запит на біо - липень ( через неправильний номер аплікації ми не могли зареєструватися на біо) , тому біо здали - в листопаді. Eligibility - лютий. Мені раніше якийсь чоловік у цій групі пояснював , що він аналізував статистику у групі , і важлива дата саме отримання AOR. У моєму випадку так і сталось, бо на той час період від AOR до eligibility складав орієнтовно 12 -16 місяців.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    David
    wrote on last edited by
    Ну це капець шо ще сказати ? Я не міг змиритися з 3 місячним очікуванням і теж штурмував через парламент( сказали - 🤷‍♂️) , веб форм, crisis form ( тут то вже мабуть був дуже переконливий аха) щей і feedback відправив і вдалося скоротити на 2 місяці ахаха а може просто повезло
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    У мене таке було двічі. Просто відмовлялися продовжувати розмову бо мама не розуміла і я її перекладав підсказував. Чув що Можна попросити перекладача.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергій
    wrote on last edited by
    Теоретично можливими є декілька варіантів: - батьки можуть зробити в Україні на особу, що перебуває в Канаді, нотаріальну довіреність на закриття конкретних рахунків в конкретному банку з конкретними розпорядженнями щодо залишків коштів. Цю довіреність треба апостилювати в Україні та фізично надіслати сюди. - деякі організації в Канаді працюють з онлайн-верифікацією, коли клієнти знаходяться закордоном. Тобто можна запитати в банку, чи працює він з такою штукою і якщо так - то яка процедура. Тоді просто доведеться організувати спеціальну онлайн зустріч батьків з представником банку. - якщо на рахунках не залишилося якихось великих коштів - то можна просто гарно вичитати договір з банком на відкриття рахунків - що відбувається, якщо рахунком ніхто не користується. Деякі банки самі закривають рахунки, якими не користуються протягом певного періоду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Ви не розумієте простих речей. Офіційний представник може телефонувати від вашого імені і ваші присутність не потрібна. Друг/знайомий/родич/сусід може їм зателефонувати, пояснити ситуацію і передати вам слухавку, де вже вам задаватимуть питання і ви на них відповідатимете. І вирішите своє питання.
    1 Reply Last reply
    0
  • t7507535013T Offline
    t7507535013T Offline
    Sasha’s Language Hub
    wrote on last edited by
    🔥 Вінніпег, ви готові до чогось нового? 🔥 🚀 ОФЛАЙН курс англійської мови від Eloquence School та PRObar by Prosvita – це можливість прокачати speaking skills у легкому, інтерактивному форматі! 💡 Що вас чекає? ✅ Живе спілкування – практика без нудної теорії ✅ Лайфхаки для ефективного вивчення ✅ Відповіді на всі питання – без стресу та сорому ✅ Цікаві та корисні матеріали ✅ Можливо, навіть без домашки?! 😏 💥 ВАЖЛИВО! Ми хочемо зробити курс ідеальним, і ваша думка для нас безцінна! 📝 Пройдіть коротке опитування (це 2 хвилини) та допоможіть нам створити крутий курс! 🎁 Серед учасників розіграємо знижку на навчання! ⏳ Опитування доступне до 15 березня! 📌 Форма тут: forms.gle/QGPwyQrmYRvokQn89 📩 Передзапис відкритий! Пишіть у DM, щоб забронювати місце! 🚀
    1 Reply Last reply
    0
  • t7507535013T Offline
    t7507535013T Offline
    Sasha’s Language Hub
    wrote on last edited by
    Добрий день, Тетяно! Вартість французької від 496 CAD за три місяці занять у міні-групі з двома уроками на тиждень. Також не змогли Вам написати чомусь
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Я вже мабуть за 20 людей телефонувала щонайменше. Вони були поряд зі мною. Потім передавала їм телефон і вони відповідали запитання. Ні разу! Жодного разу навіть ніхто не сказав, що вони припинять розмову
    1 Reply Last reply
    0
  • t948819285T Offline
    t948819285T Offline
    👁👁 EL🇺🇦🇨🇦
    wrote on last edited by
    Вам отчёт надо подать все равно. Там будет вопрос о дате начала работы, вот и укажете когда вернулись
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Треба мати лист Letter of introduction
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Але ж якщо є запит на біо то це означає що АОР вже також є
    1 Reply Last reply
    0
  • t331572319T Offline
    t331572319T Offline
    Margaret
    wrote on last edited by
    Підкажіть, якщо людина приїде у Канаду, вона має W-1 візу вклеєну у паспорті, які документи вона має надати офіцеру, щоб у Аеропорті отримати ВП? Також підкажіть чи видадуть їй ВП на 3 роки? та чи зможе вона податись на візу за цим ВП?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Butko
    wrote on last edited by
    А ви коли переклад робили, перекладали тільки свідоцтво, чи й апостиль до нього?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Вибачте але це замучує відповідати на одне й те саме. Хоч трішки читайте чат. Тут багато таких які лиш з аор без біо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana Ovsiienko
    wrote on last edited by
    Як з вами можна звʼязатись ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Швидше за все, вам просто якийсь оператор не в настої попався)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Якщо вам попався лояльний оператор - то це одно. Буває, але це не правило.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    напевно як повезе))
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.