PR CUAET
-
А до чого тут Захід України та жили в Європі? Це ви намагаєтеся порівняти з кимось , хто базує свій кейс на війні. Але у людей взагалі могли бути інши кейси , наприклад, з дітьми аутистами, або волонтерами, або родинними зв'язками у Канаді чи ще щось. Тому імміграційні консультанти і пишуть про то, що базування на війні - не кращий варіант.
-
Я говорю про свого консультанта,не було там дітей з інвалідністю. Стосовно жінок у віці і -у двох були звʼязки -вони приїхали до дітей. але одній дали,а іншій ні. Я вже багато разів писала ,що це лотерея і навіть те,чому зараз стільки часу нема руху по цієї програмі ,говорить про те,що не все типово. Не раз вже чула ,що чим далі тим меньше рекомендують цю програму ,бо шансів стає все меньше.
-
Ну жінки які приїхали до дітей і діти мають громадянство або PR - вже можуть йти по іншої програми з родичами, тому раз є така безлімітна альтернативна програма - ви і могли відмовити. Про дітей інвалідів - це був мой перелік для прикладу, щоб було зрозуміло, що люди з західної України або з Європи - це не прослойка, яка "не має право на гуманітарну програму, бо вони не постраждали від війни" , так як у них кейси взагалі можуть бути не пов'язано з війною. Ви привели походження цих людей, але не написали які у них були кейси.
-
А що, якщо очікуваний період працевлаштування більше ніж 3 роки, то можуть на більше дати вп?
-
Привіт! Чи був у когось досвід отримання довідки про несудимість з Таїланду?
-
Для того чтоб сделать эвалюацию вам необходимо иметь диплом и приложение к нему. На сколько знаю, они делают эвалюацию официального образования подтвержденную дипломом и кредитами по часам, которое приравнивают к канадскому образованию. Это относиться к школе, колледжу, университету и т.п. Лицензия электрика в какой стране? Если это Red Seal, то это уже сам по себе документ. Если это лицензия из Украины или любой другой страны, то не понятно зачем она вам тут нужна и как относится к иммиграции. Если нужна для других нужд, то официального перевода сертифицированным переводчиком должно быть достаточно. Надеюсь ответил на ваш вопрос
-
Дякую! Так, як і рекомендували всі, писала до 2027 року
-
Згідно з family reunion program потрібно подаватися і залишатися до прийняття рішення по PR в Канаді. А якщо у сестри Visitor Visa (не cuaet), і її кейс розглядатимуть довше, ніж дозволений строк перебування в Канаді з visitor visa ( 6 місяців)? @OstapBosak
-
Для того чтоб сделать эвалюацию вам необходимо иметь диплом и приложение к нему. На сколько знаю, они делают эвалюацию официального образования подтвержденную дипломом и кредитами по часам, которое приравнивают к канадскому образованию. Это относиться к школе, колледжу, университету и т.п. Лицензия электрика в какой стране? Если это Red Seal, то это уже сам по себе документ. Если это лицензия из Украины или любой другой страны, то не понятно зачем она вам тут нужна и как относится к иммиграции. Если нужна для других нужд, то официального перевода сертифицированным переводчиком должно быть достаточно. Надеюсь ответил на ваш вопрос
-
Це було на початку 2023,тоді ще ніхто не знав умов нової програми для українців(це по жінкам у віці). Я не маю бажання з вами сперечатися чи щось доказувати .І доречі,якщо перечитати переписку в цьому чаті ,то люди теж писали ,що знають таки випадки. В будь -якому,випадку що було ,то було.Ми живемо зараз та керуємось тим,що і як відбувається зараз. А зараз статистика інша . Тиша і невідомість що буде далі с кейсами,що опрувили на першому етапі.Про Тут ніхто не ділиться особо -на якому він етапі. Було б цікаво ,як би саме люди ,які подались чи чекать писали тут і ділилися на якому етапу розгляну саме їх кейс.
-
Біля 2000 здається, але їм мають зменшити до кількох сот. Раніше це було біля 200-300 в рік Якщо саме по Українцях, то на всю Канаду було тільки 168 успішних ПРів Українців по цій програмі за 2022. За першу половину 2023, було десь біля 280. За другу половину статистики поки немаю
-
@dmytroshekhovtsov спасибо за ответ. Лицензия интересует в Саскачеване. Я зарегистрировался в этой программе saskapprenticeship.ca/international-application-process/ Все необходимые документы предоставил. Опыт работы защитали. А образование нет, я тоже немного не правильно сделал. Предоставил перевод диплома специалиста и транскрипт. Он у меня был готов ещё с подачи на ПР. На что получил ответ: Must provide Translated Diploma and Transcripts related to Contsruction Electrician. Посмотрел додаток специалиста - там никакой WES не поможет - из 15 предметов 10 типа Господарське право..... Заказал сейчас додаток бакалавра. Думаю что с ним получится подаватся в WES. или нет. Я ж все равно не стану с Инженера электрика, строительным электриком...
-
Ну тоді дуже дивно,бо у Коган Інни багато кейсів по Гум.програмі і вони (з відгуків майже всі вийгрешні). Є багато еміграційних адвокатів в Інсті (там може бути реклама,але ж люди подаються і пишуть відгуки позитивні). Я знаю 10 кейсів і це тільки по Онтаріо( але з них 8 з 10 подані в другу половину року).
-
Це код для юридичної особи/підприємства (по типу іпн для фізичної особи).
-
Я роблю як фізична особа і поля потім не можу заповнити
-
Допоможить будь ласка, я чув що працюєш один рік з одним роботодавцем чи по одному NOC . Або загальний досвід роботи на протязі 2років з різними роботами. Чи це правда?