Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 898.7k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Для того чтоб сделать эвалюацию вам необходимо иметь диплом и приложение к нему. На сколько знаю, они делают эвалюацию официального образования подтвержденную дипломом и кредитами по часам, которое приравнивают к канадскому образованию. Это относиться к школе, колледжу, университету и т.п. Лицензия электрика в какой стране? Если это Red Seal, то это уже сам по себе документ. Если это лицензия из Украины или любой другой страны, то не понятно зачем она вам тут нужна и как относится к иммиграции. Если нужна для других нужд, то официального перевода сертифицированным переводчиком должно быть достаточно. Надеюсь ответил на ваш вопрос
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Це було на початку 2023,тоді ще ніхто не знав умов нової програми для українців(це по жінкам у віці). Я не маю бажання з вами сперечатися чи щось доказувати .І доречі,якщо перечитати переписку в цьому чаті ,то люди теж писали ,що знають таки випадки. В будь -якому,випадку що було ,то було.Ми живемо зараз та керуємось тим,що і як відбувається зараз. А зараз статистика інша . Тиша і невідомість що буде далі с кейсами,що опрувили на першому етапі.Про Тут ніхто не ділиться особо -на якому він етапі. Було б цікаво ,як би саме люди ,які подались чи чекать писали тут і ділилися на якому етапу розгляну саме їх кейс.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Я спеціально для Вас знайшла відповідь пана Остапа, це офіційні цифри.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Біля 2000 здається, але їм мають зменшити до кількох сот. Раніше це було біля 200-300 в рік Якщо саме по Українцях, то на всю Канаду було тільки 168 успішних ПРів Українців по цій програмі за 2022. За першу половину 2023, було десь біля 280. За другу половину статистики поки немаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    @dmytroshekhovtsov спасибо за ответ. Лицензия интересует в Саскачеване. Я зарегистрировался в этой программе saskapprenticeship.ca/international-application-process/ Все необходимые документы предоставил. Опыт работы защитали. А образование нет, я тоже немного не правильно сделал. Предоставил перевод диплома специалиста и транскрипт. Он у меня был готов ещё с подачи на ПР. На что получил ответ: Must provide Translated Diploma and Transcripts related to Contsruction Electrician. Посмотрел додаток специалиста - там никакой WES не поможет - из 15 предметов 10 типа Господарське право..... Заказал сейчас додаток бакалавра. Думаю что с ним получится подаватся в WES. или нет. Я ж все равно не стану с Инженера электрика, строительным электриком...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Ну тоді дуже дивно,бо у Коган Інни багато кейсів по Гум.програмі і вони (з відгуків майже всі вийгрешні). Є багато еміграційних адвокатів в Інсті (там може бути реклама,але ж люди подаються і пишуть відгуки позитивні). Я знаю 10 кейсів і це тільки по Онтаріо( але з них 8 з 10 подані в другу половину року).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Naumenko
    wrote on last edited by
    Це код для юридичної особи/підприємства (по типу іпн для фізичної особи).
    1 Reply Last reply
    0
  • t952773082T Offline
    t952773082T Offline
    Kristina❤ Yarmolenko🇬🇧
    wrote on last edited by
    Я роблю як фізична особа і поля потім не можу заповнити
    1 Reply Last reply
    0
  • t5420973642T Offline
    t5420973642T Offline
    Ed Rudachenko
    wrote on last edited by
    Допоможить будь ласка, я чув що працюєш один рік з одним роботодавцем чи по одному NOC . Або загальний досвід роботи на протязі 2років з різними роботами. Чи це правда?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gry Gry
    wrote on last edited by
    Доброго дня Громадо, цікавить чи є тут ті хто вже отримав PR ?? ??‼️‼️🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    В цьому році ,я думаю буде меньше ,бо багато подаються по новій програмі для українців. Але в будь -якому випадку є адвокати які хочуть працювати з цією програмою,в є хто ні. Хтось ризикую ,а хтось -ні. Якщо у людини є можливість пройти по інший програмі -я б таки рекомендувала це зробити,бо там все більш зрозуміло) Але і говорити ,що ця програма не працюю -теж не буду.. все індивідуально.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Це опрув з сторінки одного з еміграційних адвокатів(серед моїх знайомив ніхто з неї не подавався). Я на прикінці 2022 почула про цю програму ,тоді я контактувала з одним із еміграційним адвокатів і вона говорила -що це все маячна і шансів нема. Вона доречі так і не звʼязується з цією програмою)) Серед моїх знайомих всі подавались з різними адвокатами ,консультантами і і всіх опрув. Припустимо у кожного з цих адвокатів по 10 позитивних рішень по цією програми ,то вже 100 з тих ,що навів Остап. А це не враховуючи ,тих адвокатів про яких ми не знаємо ..По цієї програмі не тільки Онтаріо подається …як на мене ця цифрам дуже замала…може вже є цифра за друга половини 2023 року,вона повинна бути 100 відсотків вище.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Ніхто не каже що ця програма не працює. Працює, коли є дійсно поважні причини і сильні кейси. Але цією програмою багато хто маніпулює і впарює її всім підряд, роблячи кейси як під копірку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Після цього відмова -дуже малий відсоток.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Не пощастило
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Так.але не відмова
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Ну approved - це ще не PR .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Звичайно ця цифра замала, особливо коли консультанти розказують що по гуманітарці дають пр всім, але це офіційна інформація.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Все може бути.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya