PR CUAET
-
Чи потрібно це робити особисто у консульстві? Чи можна в Україні. Паспорт ще поки в Україні
-
Я дуже за них радий але мені не вдалося. Писало або слот зайнятий. Або сервіс недоступний спробуйте пізніше.
-
Спасибо
-
Кто может помочь податься на беженство?
-
Привет
-
Ви пишете в гілку ЕЕ, а не біженства, будь ласка перейдіть : t.me/prcuaet/204857
-
Добрий вечір. Чи є тут люди, хто подавав 15.03.2024 і не отримав АОР? Бачу, що вже отримують ті, хто подавалися 19-20.03.2024. Починаю переживати…
-
Всем привет: Перевожу УДОСТОВЕРЕНИЕ О ПРИПИСКЕ К ПРИЗЫВНОМУ УЧАСТКУ. Там написано что был принят на воинский учет и снят с воинского учета. Как перевести эти термины, чтобы было понятно, что я не служил а только был принят на учет? А то если перевести REGISTERED FOR MILITARY SERVICE, то звучит как будто бы служил.
-
Марія, хочу запитати вас про вклейку візи, коли вам погодили, а ви були в Україні. В листі на вклейку візи просять відправити паспорт для вклейки візи в Канаді, як правило- в Оттаву. Як ви діяли- з цим листом-запрошенням, де вказан канадський адрес , відправили паспорт у Варшаву чи як?
-
Я так 8 місяців шукала ті слоти і проклинала все на світі)) а вчора зловила 2 для дітей. Тож наберіться терпіння!☺️