PR CUAET
-
Допоможить будь ласка, я чув що працюєш один рік з одним роботодавцем чи по одному NOC . Або загальний досвід роботи на протязі 2років з різними роботами. Чи це правда?
-
В цьому році ,я думаю буде меньше ,бо багато подаються по новій програмі для українців. Але в будь -якому випадку є адвокати які хочуть працювати з цією програмою,в є хто ні. Хтось ризикую ,а хтось -ні. Якщо у людини є можливість пройти по інший програмі -я б таки рекомендувала це зробити,бо там все більш зрозуміло) Але і говорити ,що ця програма не працюю -теж не буду.. все індивідуально.
-
Це опрув з сторінки одного з еміграційних адвокатів(серед моїх знайомив ніхто з неї не подавався). Я на прикінці 2022 почула про цю програму ,тоді я контактувала з одним із еміграційним адвокатів і вона говорила -що це все маячна і шансів нема. Вона доречі так і не звʼязується з цією програмою)) Серед моїх знайомих всі подавались з різними адвокатами ,консультантами і і всіх опрув. Припустимо у кожного з цих адвокатів по 10 позитивних рішень по цією програми ,то вже 100 з тих ,що навів Остап. А це не враховуючи ,тих адвокатів про яких ми не знаємо ..По цієї програмі не тільки Онтаріо подається …як на мене ця цифрам дуже замала…може вже є цифра за друга половини 2023 року,вона повинна бути 100 відсотків вище.
-
Ну ви самі ж пишите - це було, Звідки ви знаєте, що потім не буде відмови по багатьом кейсів українців, які базували кейси на війні і статистика буде зовсім інша? В 2014 був випадок рішення про статус біженця молодому чоловікові з окупованого Донбасу. Якийсь офіцер попався дуже сентиментальний. Після цього багато ломанулися теж подаватися. Більше таких кейсів не було та більш того - Канада перестала надавати візи молодим чоловікам призовного віку громадянам України не тільки туристичні, а, навіть, студентських. Знайоми як раз відправляли на навчання доньку через велику компанію по навчанню в Канаді - від них отримала статистику, що 90% віз чоловічої статі на навчання вже з рішенням про зарахування та передплаченим рахунком Канада відмовила. А дівчинам візи давали. Мій босс так не зміг отримати візу свому сину. Це було з 2014 по 2021. Зараз буде теж саме.
-
Спасибо, что скинули скрин письма, я наконец-то понял, что это за approved in principle 🤣 А то в нашем первом письме слов in principle не было 🤷♂️, просто approved. Но это было в феврале 2023 (с Марией, кстати).
-
Значить пропускаєте
-
думаю, офіцер може запросити свіжу
-
Тут можна подивитись інформацію по темі "Отримання PR за гуманітарною програмою" ( посилання на гайд від IRCC) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html www.canada.ca Guide 5291 - Humanitarian and Compassionate Considerations - Canada.ca
-
Що ви маєте на увазі?якщо не заповнити всі поля,далі не йде система
-
Якщо неактивні, має пускати. Згоду на обробку даних клікнули?