PR CUAET
-
Спасибо большое .
-
Так
-
А у вас comprehensive с каким обозначением? У нас стоит А34, значит подозрение в чем-то из той статьи которая указана. С другой стороны существует теория что IRCC чтобы разгрести свой беклог отправляет в другое ведомство дело чтобы улучить статистику, при этом в CBSA уже свой беклог образовался, но это лишь теория 🤷🏻♀️
-
Як тільки дозапит прийде, то усе гуд.
-
В січні стала в чергу, вчора прийшло на 20 березень, Оттава
-
Я коли заповнював форму на ЕЕ то дружина бали забирала. Тільки щось там 360 було і набрав, але провінція дала номінацію. І консультант так порадила то вже так і вийшло. Я зараз думав може сяду напишу LoE листа та подивитися що буде, але чи то зараз вже робити чи вже здати біометрію і діждати доки background check проведуть
-
Я зрозуміла вашу ситуацію, тому в першому повідомленні і написала - якщо все норм з вікном «еліджібіліті» і не викликає підозр в офіцерів - ліпше робити asap. Тим не менш, я маю сумніви чи офіцери сприймуть таку схему як ОК, бо в вас етап номінації відрізняється від етапу федерального наявністю +2 аплікантів, особливо враховуючи що на номінації іх статус був non accompanying, а на ЕЕ «дивом» змінився. До того ж, ви підтвердили що партнер порізала б бали, і це могло певним чином вплинути на вашу спроможність отримання номінації в принципі. Тому й раджу почекати відповіді Остапа & Віталія, що вони скажуть про цю ситуацію.
-
"Назад в Африку никого не отправили" - Ви зараз серйозно, чи так шуткуєте? Канада дає багато дуже багато відмов аплікантам на біженство. Когось депортують, хтось переховується. Ви б спочатку дізналися, скільки тут нелегалів. Без документів, без нічого (при тому, що спочатку багато з них мали статуси). Серед них повно тих, кому відмовили в біженстві
-
Вітаю. Шукаю вчителя для вивчення загальної англійської мови. Цікавить індивідуальні заняття.