PR CUAET
-
Ок зрозумів, щиро дякую вам за ваші зусилля
-
t.me/prcuaet/19036/513409
-
Добрий день , а що с приводу Едмонтона, коли там слоти з'являються підкажіть будь ласка
-
На пошту прийшло)
-
Вам на пошту пришло з черги пропозиція чи тільки в кабінет?
-
Дякую
-
зачем вам worker виза, если она все равно только для пересечения границы и имеет идентичную функцию, как и визитор виза?
-
Рекомендую з власного досвіду @el_language_hub
-
Как я понимаю не всегда, но если ваше дело долго на security check с помощью этих ноутсов из CBSA и CSIS можно посмотреть приблизительно что с вами вообще там происходит т к то что замазано в GCMS ноутсах там может быть видно плюс пометки офицеров. И вообще на будущее эти ноутсы это доказательная база для суда если ваше дело вышло по всем срокам и длится супер долго.
-
А що були нещодавно?
-
Ого
-
Якщо, я з Квебеку та отримала одним листом запит на мілітарі, поліс та медкомісю , наступний етап буде - MIFI вірно?
-
Через місяці 2
-
Заказывали только IRCC notes, вот хочу заказать CBSA. Подскажите, как это сделать! Спасибо.
-
Звідки така інформація?
-
5 грудня 2023-подача 17 липня 2024- AOR+ Bio 11 березня 2025- eligibility + фінанси+мілітарі 2 людини Онтаріо
-
Чи може хтось підказати: на федеральному етапі nonEE PNP номінант має працювати за тим самим НОК, за яким отримав номінацію. А чи має він все ще працювати фул тайм, чи можна вже парт тайм?
-
atip-aiprp.tbs-sct.gc.ca/en/Organisation
-
Доброго дня!Завтра їду з дружиною подовжувати паспорт в Єдмонтон і назад в Калгарі.Якщо комусь треба,звертайтесь
-
Я дзвонила
12 Jan 2024, 17:45
457012/459103
3 minutes ago