PR CUAET
-
І якщо мене дочка спонсорувала то вказувати її як спонсора бо в мене тільки пенсія з укр
-
Скажіть, будь ласка, тобто якщо дія паспорту закінчилася 5 років тому його також треба анулювати? Чи можна анулювати тоді коли подаватися на новий паспорт?
-
Доброго дня а підкажіть будь ласка чи Т4Е включає disability benefits? а також, чи необхідно їх вносити до податкової?
-
🔤🔤🔤🔤🔤 🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤
-
t.me/prcuaet/1783/519186
-
Дякую, а дальші по формі я не бачу програму Ukrainian family ,що вибирати?
-
подаваться на новый visitor record с восстановлением статуса. сразу загружать то, что они просили
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠
-
Я теж думала що це тупо, але потім ще подивилась що в запиті офіцер вказав "з оригінальним підписом" і вирішила що так тому і бути 😂
-
смотритее они не всегда естьв профиле - нужно заходить непосредственно в сами документи где ви их подгружали и там будет новая строка с запросом
-
Доброго вечора шановна громадо! Я Анастасія, мені 34 роки! Шукаю роботу на повний робочий день Відправляла резюме сотні разів але нажаль..французький є закінчила 4 курси та англійський базовий Монреаль
-
Ок. Спробую
-
Так, його треба анулювати, бо він все ще є в системі. Для того щоб це зробити, ви маєте мати старий паспорт при собі.
-
Ні це просто запит на додаткові документи. Хоча зазвичай мілітарі надходить разом з еліджибиті. Очікувати можно по різному від тижня скажимо до місяця
-
Помогал товарищу податься на продление wp, подали 8 февраля, пришло подтверждение продления 10 марта.
-
Alex, можна у вас запитати? Сьогодні прийшов запит на мілітарі на мій емейл, а в кабінеті нема нічогісінько нового.Це ще не еліжібіліті ?коли його приблизно чекати ?
-
Так, треба, везіть з собою в консульство просто
-
🤝В строительную компанию нужны специалисты по внутренним работам. ❗️Опыт работы обязательный. Все виды отделочных работ. Установка гипсокартона, укладка плитки, шпатлевка, покраска, фрейминг. 🚗Наличие авто приветствуется. Инструмент не обязательно. Работа в Торонто и GTA. За деталями пишите или звоните на этот номер 647 507 4440 Денис
-
Фотозона на замовлення. За деталями звертайтеся в приват. Едмонтон
-
Доброго дня. Шукаю роботу у нафтовій галузі. (Heavy Duty Mechanic). Якщо у когось є контакти , будьласка скиньте в особисті. Дякую, усім гарного дня.
12 Jan 2024, 17:45
457082/474652
2 days ago