PR CUAET
-
Я вибачаюсь що так багато пишу 🙏
-
Подавайте яка є. Якшо не були більше в тій країні, то мало б бути ок. Але завжди офіцер має право запросити свіжу
-
Яка програма цікавить?
-
SKOFKA & KOZAK SIROMAHA & DOVI вперше в турі Північною Америкою🔥 SKOFKA – інтелігентний репер, який прагне довести — український реп крутий та свіжий. До Скофки приєднуються два таланти: ⚔️ KOZAK SIROMAHA — справжній український козак, який принесе на сцену козацькі мотиви, мелодію фісгармонії, танці гопак та фехтування на шаблях. ⚔️ 🔥 DOVI - співак та продюсер із вражаючим списком хітів. Тур охопить 22 міста США та Канади. Підтримайте українську музику та культуру! 🎫 Квитки доступні за посиланням: bomond.com/tours/s-k-o-f-k-a
-
Доброго дня друзі. Готуюся до атлантичної програми. А там написано що оцінювання CLB5. То мены результати CELPIP не підійдуть? Треба саме йти здавати екзамен по CLB?
-
Я працюю в Альберті
-
Я думав про provincial nominee program. Але будь яка що дає можливість отримати pr. Я працюю з різними нок, нажаль не вдається лишитися рік з одним работодавцем, питання грошей.
-
Дякую
-
Один і той же нок протягом року, подаєтеся. Далі якщо одержали номінацію, то маєте повідомити про зміни у вашій робочій ситуації
-
Які завгодно від "після вивчення документів ми не знайшли підтвердження або недостатньо для підтвердження, або ми отримали відповідь на офіційний запит, яка спростовує .." до "ви не надали необхідні документи ". По цієї програми після approved документи вивчають ще у середньому рік до винесення рішення про PR. Approved - це ж прочитали сльозну історію , але документи ще не дивилися, запити на іх підтвердження не робили....
-
Підійдуть . Clb то не тест а назва шкали
-
Дякую зрозумів
-
Положительное решение (approval in principle) по гуманитарной программе можно получить относительно быстро, в течение нескольких месяцев. После этого решения рассмотрение заявления может занять длительное время. 🔸82% заявлений по гуманитарной программе получают отказ (статистика 2022 года). Для сравнения, в 2019 году отказы составляли около 40%. Основная причина отказов — большое количество заявлений с неубедительной аргументацией гуманитарных обстоятельств. 🔸В практике 🇨🇦 Иммиграционного Адвоката был лишь один отказ по гуманитарной программе: клиент не последовал совету получить дополнительные документы, подтверждающие один из важных аспектов кейса. Недостаток свидетельств по этому аспекту послужил причиной отказа.
-
Чи є сенс пробувати Alberta Accelerated Tech Pathway, якщо вже працюю рік як IT Assistant (NOC User Support Technician), мені 18 років та маю лише High School Diploma? Рахую бали в офіційних калькуляторах, то виходить десь 335. Англійська 10-9-10-7 Чи краще подаватись по AOS в моїй ситуації?