PR CUAET
-
В мене теж багато коротких поїздок ( не більше 6 місяців) і досі будучи зараз в Канаді багато виїжджаю по роботі за кордон. Вже 9 місяців як подався по EE, в листопаді минулого року був дозапит документів і з того часу глухо.
-
Підкажіть, чи критично, що ми неправильно вказали країну народження у веб-формі, поданій для зміни адреси? Чи потрібно заповнювати її заново?
-
На ваш розгляд. Мені адвокат взагалі не радить їздити за кордон, поки мою гуманітарну розглядають. Інші адвокати іншим учасникам кажуть, що можна їздити куди завгодно, крім України. Хтось не рекомендує виїжджати лише на стадії Порталів. Тож ви вже самі прийміть рішення)
-
Для портал 1 - Дата первого въезда в Канаду (ГГГГ/ММ/ДД): • Дата последнего въезда в Канаду (ГГГГ/ММ/ДД): • Место последнего въезда (канадский пограничный пункт или аэропорт): Дата первого въезда Канаду имеется в виду даже если ты заезжал например 2005-м году нужно как турист нужно указать это а дата последнего въезда в Канаду и пограничный пункт это уже когда последний въезд был или для чего эти два последние и первые въезды потому что в нашей ситуации мы действительно были в Канаде в 2005-м году потом уже в 2022-м последний раз как здесь заПолнить нужно подскажите .
-
А что это за приложение у вас такое?
-
Дякую, бо в мене в старих ще дійна віза в Канаду
-
На 5 (були такі клієнти, всім на 5,і був один кому на 4) Зможете
-
Вечір добрий, порадьте будь ласка імміграційного консультанта по AIP хорошого
-
Реально додзвонитися?
-
Робив вдома, на телефон. Картки вже отримані.
-
И мне интересно приложение))