PR CUAET
-
А де реальніше?)
-
24/7((( без перебільшення
-
Мне на след день пришел
-
Ми з чоловіком в Канаді, тому реєструвались тут. А дочку окремо реєструвала у Львові, все швиденько здала, без проблем.
-
Якщо людина отримує запрошення на біометрію, але в цей час знаходиться не в Канаді (в Україні), то нема різниці де здавати? Чи можна у Львові, чи обов'язково для цього знаходитися в Канаді? Дякую дуже! Ваш досвід дуже допоможе!!!
-
Дякую
-
Обовʼязково Ви ж сімʼя, тому і потрібно подаватися разом: дві декларації повʼязані у одному кейсі.
-
Нагадуємо про правила поведінки в групі. Останні повідомлення и були видалені Дякуємо
-
Click on the button to see the chat rules!
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
Доброго дня. Хто нещодавно подавався на дитячі виплати після 18 міс перебування тут. Напишіть мені будь ласка, я маю декілька питань з приводу документів. Дякую🤗
-
Сьогодні прибув паспорт дип пошта до Оттави. Подавали 24 січня.
-
Знаю, що можна де хоч) паспорт , але не впевнена)
-
Оттава приймає якщо ви с Калгарі до прикладу
-
А хіба можна вже в інших консульствах подаватись? Я маю на увазі, чи можна вже з Калгарі в Оттаві подаватись чи лише Едмонтон (як раніше було). Дякую!)
-
Доброго вечора! Підкажіть будь-ласка, ми в процесі pr на федеральному рівні, подались на нові wp з чоловіком, 2 грудня і отримали extension до кінця травня. У дітей visitor закінчується в середині квітня. Якщо я правильно розумію, не маємо права податись на нові visitor, поки не прийдуть батьків wp. Чи може вплинути негативно на процес pr, що діти без visitor. Чи може хтось порадить щось зробити, щоб прискорити процес. Дуже дякую, що дочитали ☺️
-
Підскажіть будь ласка, забирати паспорт сину 15 років , треба його присутність, чи я можу забрати без нього?
-
Доброго вечора! Хто може допомогти проконсультувати по NOCу. Шукаю іміграційного консультанта для перевірки документів.
-
Всем привет! Уже год ебзузь с этой дией и никак не с поймаю слот. Есть какой-то реальной рабочий вариант? Телефон уже к руке приварен, всеравно ничего не выходит. Жуть какая-то Рад всем советам и способам, спасибо 🇺🇦
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/temporary-resident-visa-application-photograph-specifications.html
12 Jan 2024, 17:45
457219/467310
about a minute ago