PR CUAET
-
Дякую зрозумів
-
Добрий день. На скільки я знаю, то CLB це шкала вимірювання. Як бали. А CELPIP це назва екзамену, він підходить для подачі на ПР.
-
Положительное решение (approval in principle) по гуманитарной программе можно получить относительно быстро, в течение нескольких месяцев. После этого решения рассмотрение заявления может занять длительное время. 🔸82% заявлений по гуманитарной программе получают отказ (статистика 2022 года). Для сравнения, в 2019 году отказы составляли около 40%. Основная причина отказов — большое количество заявлений с неубедительной аргументацией гуманитарных обстоятельств. 🔸В практике 🇨🇦 Иммиграционного Адвоката был лишь один отказ по гуманитарной программе: клиент не последовал совету получить дополнительные документы, подтверждающие один из важных аспектов кейса. Недостаток свидетельств по этому аспекту послужил причиной отказа.
-
Ось тут почитайте t.me/Lawpoint_Canada/1127
-
Я ніде не читала, що після прочитання сльозної історії можуть передумати щодо факторів її сльозності. Якщо кримінал є, неподання документів - так. А на рахунок передумати я такого не чула
-
Чи є сенс пробувати Alberta Accelerated Tech Pathway, якщо вже працюю рік як IT Assistant (NOC User Support Technician), мені 18 років та маю лише High School Diploma? Рахую бали в офіційних калькуляторах, то виходить десь 335. Англійська 10-9-10-7 Чи краще подаватись по AOS в моїй ситуації?
-
Саме про це я і кажу. Це і є пересмотр факторів - ваші документи недостатньо обґрунтували підстави для гум програми. Ви консультант чи реальні кейси знаєте по яким це відбулося?
-
Безумовно, відмову з фразою "передумали" - ніхто не напишіть. Але "ваши документи не достатньо обгрунтували обставини, виписані в заяві" - це доволі стандартна відмова. Бо це завжди суб'єктивна оцінка офіцера. Спочатку опис кейса, а потім його підтвердження документами. Це все на розсуд офіцера
-
Ну 20 ті числа листопада 2023 це мій варіант подачі. Чекаємо поки
-
Це не пересмотр фактів. Що не зрозумілого в том, що стадія approved - це ще докази викладених фактів в заяві не розглядали? Як ви собі уявляєте - чим таким займається імміграційний офіцер рік та більше з вашим кейсом після approved, коли на вашу думку він вже вивчив всі доказові документи? Ви реально сподіваєтеся, що перед approved за місяць він все докази вивчив і все ок?
-
Наразі видасть тим хто подався в 20х числах листопада і має український паспорт, з іноземних паспортом поки вересень видають
-
Так прийдуть, у нас чимало таких кейсів було і пройшло все без проблем
-
Немає вимоги залишатися в Канаді до рішення, треба бути в Канаді на момент подачі і на момент отримання документів
-
Ну тоді успіхів в наступні 2 тижні
-
Any kind of inadmisability
-
А якщо по NOC 75110 – Construction trades helpers and labourers( там є welder helper) Teer 5. чоловік працював 1 рік Тоді можна по AOS ?
-
Можно пруф про нахождение в Канаде до принятия решения?
-
Наразі це 6-8 місяців, лиш файловий номер присилають за 4 місяці
-
По Експрес Ентрі так по провінційній програмі Альберті ні
-
Чоловік буде основним аплікантом а Ви залежним членом сімї в цьому випадку. Дитину Ви згадайте але не подаєте на імміграцію
12 Jan 2024, 17:45
45725/474652
4 days ago