PR CUAET
-
Ну тоді успіхів в наступні 2 тижні
-
Any kind of inadmisability
-
А якщо по NOC 75110 – Construction trades helpers and labourers( там є welder helper) Teer 5. чоловік працював 1 рік Тоді можна по AOS ?
-
Можно пруф про нахождение в Канаде до принятия решения?
-
Наразі це 6-8 місяців, лиш файловий номер присилають за 4 місяці
-
По Експрес Ентрі так по провінційній програмі Альберті ні
-
Чоловік буде основним аплікантом а Ви залежним членом сімї в цьому випадку. Дитину Ви згадайте але не подаєте на імміграцію
-
Если детально почитать программу - то там есть 2 этапа рассмотрения: 1- что-то типа eligibility - когда заявку приняли и выяснили, что аппликат подходит по основным требованиям (не беженец). В этот момент пройдёт вот это approved in principle 2- после approved in principle начинают более глубоко рассматривать ваш кейс. Здесь могут бытьзапросы, дозапросы, и все что угодно, в том числе отказы.
-
Доброго дня, чи брав хтось довідку про відсутність судимостей з Румунії? Брали в консульстві особисто, чи все ж можливо оформити онлайн? Дякую.
-
Есть. И много. В эту пятницу трое отписались, что получили. Ну и до этого тоже многие писали.
-
Так тоді без проблем
-
Это немного странный вопрос. Ответ на него можете знать только вы или ваш консультант, которому вы предоставите полную информацию о себе.
-
Основна частина забуває що Applying for H&C consideration is an exceptional measure – it is not simply another means of applying for permanent resident status in Canada і використовує свме як засіб обійти економічні програми
-
Я писала в объяснительном письме, что в связи с установленным лимитом вводимых знаков нет возможности указать полное название учреждения/специальности/профессии, прошу рассматривать введённое название как... (и писала полное название)
-
Посмотрите в ветке «хронология». У всех по-разному.
-
І через які програми краще подаватися?
-
Яке відношення має ваше питання до цієї гілки. Пишіть будь-ласка у відповідній вкладці. Або хочу б у ЗАГАЛЬНІЙ
-
Скільки часу все в загальному обійшлося чекати до моменту отримання ПР?
-
Дякую за відповідь!
-
Це все зрозуміло. Але я жодного випадку не чула ані від консультантів ані від наших аплікантів, що після апруву були відмови
12 Jan 2024, 17:45
45738/412098
38 minutes ago