Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t264003944T Offline
    t264003944T Offline
    Taras
    wrote on last edited by
    Вітаю - підкажіть - коли писати на кризову форму(хочу запросити можливість надіслати PRL та LOI) що тут обрати? Якщо я хочу відправити паспорти(паспорти інші/нові) на вклейку(подавались у 2022) то треба писати від кожного апліканта чи можна просто 1 форму від сім'ї з номерами заявку? Та чи треба вказувати що паспорти змінились і їх номери? Заздалегіть дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t2122262993T Offline
    t2122262993T Offline
    WatchDog Clone Robot
    wrote on last edited by
    User Vika has been kicked from the chat because this user is in spam list
    1 Reply Last reply
    0
  • t2122262993T Offline
    t2122262993T Offline
    WatchDog Clone Robot
    wrote on last edited by
    User Дарья has been kicked from the chat because this user is in spam list
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksa
    wrote on last edited by
    Я також тиждень назад літав в Словакію ,не прийняли з порушенням правил військового обліку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2122262993T Offline
    t2122262993T Offline
    WatchDog Clone Robot
    wrote on last edited by
    User Никита has been kicked from the chat because this user is in spam list
    1 Reply Last reply
    0
  • t2122262993T Offline
    t2122262993T Offline
    WatchDog Clone Robot
    wrote on last edited by
    User Зоя Хачеридова has been kicked from the chat because this user is in spam list
    1 Reply Last reply
    0
  • t2122262993T Offline
    t2122262993T Offline
    WatchDog Clone Robot
    wrote on last edited by
    User Kristina has been kicked from the chat because this user is in spam list
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Прийшов дозапит Schedule A( заповнити час, поки заявка розглядалася),при заповненні, виявила, що не вказала ще одну адресу проживання в попередній формі. Виправити це зараз чи не варто? AOR отримала.Чи тепер не буде запитань до мене, після того як виправлю це і дві форми відрізнятимуться?
    1 Reply Last reply
    0
  • t454270544T Offline
    t454270544T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Если у вас уже наработаны нужные часы и нужный срок, и если ваш контракт на будет прерываться официально, тогда нет проблем. Могут до запросить документы от работодателя, чтобы он подтвердил, что вы у него продолжаете работать, и что у вас временный перерыв по медицинским причинам
    1 Reply Last reply
    0
  • t581607824T Offline
    t581607824T Offline
    Лєна Тертична
    wrote on last edited by
    Також на це сподіваюсь Подача 7 листопада 2023 Еліджибіліті 24 вересня 2024 Порталів немає 🤔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
    1 Reply Last reply
    0
  • t58732474T Offline
    t58732474T Offline
    Pavel Kushnarov
    wrote on last edited by
    Привіт, фінансові жонглери та іпотечні шукачі пригод! Ось сиджу я, ваш Вуйко Павло, за пару годин до чергового епічного моменту для всіх канадських «іпотечних бранців» (а це, до слова, 90% нас, якщо вірити моїй уявній статистиці, яка звучить дуже переконливо). Сьогоднi Bank of Canada оголосить, куди дме вітер Prime-ставки. І, як завжди, рішення буде трішки косим для економіки, але нам з вами — як мед на душу! Чому? Зараз розкажу, беріть чайок і готуйтесь сміятись. З ймовірністю 80% (а я, між іншим, не гірший за ворожку з Дерiбасiвськой) ставку знову знизять. У гіршому разі — лишать як є (20%, бо логіка полiтикiв — як польовий танець п’яного зайця). Підняти? Та ну, навіть не жартуйте! Хоч у Оттаві й сидять любителі абсурду, але до такого ще не докотились. Чому нам це «дуже сподобається»? Не через квітучу економіку (яка більше пахне інфляцією, ніж трояндами) і не через тарифні танці з сивочолим Трампом-помном. Ні, любі мої, це чистої води політичний «бубен-бум» перед виборами. Ліберали, звісно, загнали країну в яму, але ж не дурні — самогубцями не стануть. Вони вміють роздавати цукерки перед натовпом: пам’ятаєте, як у 90-х ковбасу за пів ціни кидали пенсіонерам? Усі бурчали, але черги тяглись до горизонту. Ковбаса — це основа буття, а низька ставка — це як ковбаса з маслом і червоною ікрою зверху! Вибори на носі, і Ліберали нізащо не віддадуть цей смачний шматок Консерваторам (хай їм щастить, бо я вже втомився від цього цирку). Тож до осені ми, прості канадські смертні, матимемо затяжне свято — фінансовий 8 березня (дівчата, ще раз з минулим вас!). Ставка або стоятиме, як вкопана, або тихенько сповзатиме вниз, як кулька після гелію. А коли інфляція потім гупне, як після ковіда, Ліберали розведуть руками: «Та то вищі сили, інопланетяни, та й взагалі все складно, ви ж бачите». Гаразд, з Variable rate розібрались — вона плаватиме, як качка в ставку, до виборів і трохи після. А що далі? Я, щойно побачу Fixed rate на горизонті в межах 3.5–3.6%, почну вмовляти своїх улюблених клієнтів стрибати з цього хиткого човна на твердий берег. Офіційно Variable і Fixed не родичі: перша танцює з Prime і знижками, друга — з бондами. Але банки — ці хитрі бублики — завжди перестраховуються, як бабусі з трьома гаманцями. Їм потрібен баланс між «плавунами» і «фіксаторами», тож у відділеннях вас лякають то тушканчиками, то армагеддоном: «Бери Fixed, бо пропадеш!» І вони мають рацію… але не зараз, а трошки згодом, коли післявиборний пил осяде. Ковідні 1.5% ми навряд чи побачимо (хоч я б не відмовився), а от 3.5% — чому б ні? Це буде ще один «Чорний лебідь» від Лібералів заради голосів. І тут вибір за вами: хтось чекатиме, щоб зекономити ще пару копійок (і, може, вдасться), а я для себе вирішив — 3.4%–3.6% — моя зона комфорту, час кидати весла. Ви ж знаєте, що Variable можна будь-коли «замкнути» на Fixed без штрафу? Безкоштовно, як кава в дорогому автосалонi! А якщо банк зажме ставку — платимо три місяці відсотків, стрибаємо в інший банк, фіксуємо 5 років по смачній ціні, розтягуємо амортизацію на 25–30 років і спимо спокійно. Чи навпаки стискаємо, якщо хочете швидше позбутись боргу. Господар — пан, як то кажуть! Що робимо далі? Пишіть мені, додам вас до моєї таємної розсилки «тільки для своїх» — там я швидко сигналю про всі зміни й раджу, що робити. Або стежте за групою — намагатимусь тримати вас в курсі. А на десерт — два страхи українців по CUAET у Канаді: «А якщо мені не продовжать дозвіл на роботу?» Спокійно, друзі! Канада зсунула дедлайн подачi на продовження WorkPermit до 31 березня 2026-го. Маєте три роки — до березня 2028-го — щоб розібратись і, може, PR схопити. Час є, не панікуйте! «А що з моєю нерухомістю, якщо доведеться тікати?» Усе просто: лишаєте її представнику за чітким планом. Хочете деталей? Ставте лайки, і я накатаю ще десяток таких постів! З любов’ю, Ваш Вуйко Павло = Smart Potato 😉 #реклама #mortgage #kushnarov
    1 Reply Last reply
    0
  • t790024163T Offline
    t790024163T Offline
    B Oksana
    wrote on last edited by
    Это была Ваша заявка или другого человека?
    1 Reply Last reply
    0
  • t58732474T Offline
    t58732474T Offline
    Pavel Kushnarov
    wrote on last edited by
    Привіт, фінансові жонглери та іпотечні шукачі пригод! Ось сиджу я, ваш Вуйко Павло, за пару годин до чергового епічного моменту для всіх канадських «іпотечних бранців» (а це, до слова, 90% нас, якщо вірити моїй уявній статистиці, яка звучить дуже переконливо). Сьогоднi Bank of Canada оголосить, куди дме вітер Prime-ставки. І, як завжди, рішення буде трішки косим для економіки, але нам з вами — як мед на душу! Чому? Зараз розкажу, беріть чайок і готуйтесь сміятись. З ймовірністю 80% (а я, між іншим, не гірший за ворожку з Дерiбасiвськой) ставку знову знизять. У гіршому разі — лишать як є (20%, бо логіка полiтикiв — як польовий танець п’яного зайця). Підняти? Та ну, навіть не жартуйте! Хоч у Оттаві й сидять любителі абсурду, але до такого ще не докотились. Чому нам це «дуже сподобається»? Не через квітучу економіку (яка більше пахне інфляцією, ніж трояндами) і не через тарифні танці з сивочолим Трампом-помном. Ні, любі мої, це чистої води політичний «бубен-бум» перед виборами. Ліберали, звісно, загнали країну в яму, але ж не дурні — самогубцями не стануть. Вони вміють роздавати цукерки перед натовпом: пам’ятаєте, як у 90-х ковбасу за пів ціни кидали пенсіонерам? Усі бурчали, але черги тяглись до горизонту. Ковбаса — це основа буття, а низька ставка — це як ковбаса з маслом і червоною ікрою зверху! Вибори на носі, і Ліберали нізащо не віддадуть цей смачний шматок Консерваторам (хай їм щастить, бо я вже втомився від цього цирку). Тож до осені ми, прості канадські смертні, матимемо затяжне свято — фінансовий 8 березня (дівчата, ще раз з минулим вас!). Ставка або стоятиме, як вкопана, або тихенько сповзатиме вниз, як кулька після гелію. А коли інфляція потім гупне, як після ковіда, Ліберали розведуть руками: «Та то вищі сили, інопланетяни, та й взагалі все складно, ви ж бачите». Гаразд, з Variable rate розібрались — вона плаватиме, як качка в ставку, до виборів і трохи після. А що далі? Я, щойно побачу Fixed rate на горизонті в межах 3.5–3.6%, почну вмовляти своїх улюблених клієнтів стрибати з цього хиткого човна на твердий берег. Офіційно Variable і Fixed не родичі: перша танцює з Prime і знижками, друга — з бондами. Але банки — ці хитрі бублики — завжди перестраховуються, як бабусі з трьома гаманцями. Їм потрібен баланс між «плавунами» і «фіксаторами», тож у відділеннях вас лякають то тушканчиками, то армагеддоном: «Бери Fixed, бо пропадеш!» І вони мають рацію… але не зараз, а трошки згодом, коли післявиборний пил осяде. Ковідні 1.5% ми навряд чи побачимо (хоч я б не відмовився), а от 3.5% — чому б ні? Це буде ще один «Чорний лебідь» від Лібералів заради голосів. І тут вибір за вами: хтось чекатиме, щоб зекономити ще пару копійок (і, може, вдасться), а я для себе вирішив — 3.4%–3.6% — моя зона комфорту, час кидати весла. Ви ж знаєте, що Variable можна будь-коли «замкнути» на Fixed без штрафу? Безкоштовно, як кава в дорогому автосалонi! А якщо банк зажме ставку — платимо три місяці відсотків, стрибаємо в інший банк, фіксуємо 5 років по смачній ціні, розтягуємо амортизацію на 25–30 років і спимо спокійно. Чи навпаки стискаємо, якщо хочете швидше позбутись боргу. Господар — пан, як то кажуть! Що робимо далі? Пишіть мені, додам вас до моєї таємної розсилки «тільки для своїх» — там я швидко сигналю про всі зміни й раджу, що робити. Або стежте за групою — намагатимусь тримати вас в курсі. А на десерт — два страхи українців по CUAET у Канаді: «А якщо мені не продовжать дозвіл на роботу?» Спокійно, друзі! Канада зсунула дедлайн подачi на продовження WorkPermit до 31 березня 2026-го. Маєте три роки — до березня 2028-го — щоб розібратись і, може, PR схопити. Час є, не панікуйте! «А що з моєю нерухомістю, якщо доведеться тікати?» Усе просто: лишаєте її представнику за чітким планом. Хочете деталей? Ставте лайки, і я накатаю ще десяток таких постів! З любов’ю, Ваш Вуйко Павло = Smart Potato 😉 #реклама #mortgage #kushnarov
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    моя t.me/prcuaet/19036/520314
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Інна Інна
    wrote on last edited by
    Дякую. Скажіть, будь ласка, чи можна анулювати паспорт який дійсний до червня 2026, але яким жодного разу не скористалися(не біометричний)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t921896041T Offline
    t921896041T Offline
    Maks Radch
    wrote on last edited by
    Привіт, питаннячко. Оновив WP але не зробив нову візу. візу робити так само як і WP? і знову платити гроші?
    1 Reply Last reply
    0
  • t976567034T Offline
    t976567034T Offline
    Alena Alena
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Спробую ще раз запитати, не знайшла відповідь: чи треба подаватись на visitor дітям, якщо батьки в процесі очікування wp. Якщо так, то чи є шляхи? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t332280575T Offline
    t332280575T Offline
    Alina Karpenko
    wrote on last edited by
    Або не в Канаді. І пишите коли повернетесь. Зазвичай, вони пишуть, щоб повідомили коли повернетесь і наступного дня присилають Р1
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/19036/469672
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.