PR CUAET
-
Доброго дня, чи брав хтось довідку про відсутність судимостей з Румунії? Брали в консульстві особисто, чи все ж можливо оформити онлайн? Дякую.
-
Есть. И много. В эту пятницу трое отписались, что получили. Ну и до этого тоже многие писали.
-
Так тоді без проблем
-
Это немного странный вопрос. Ответ на него можете знать только вы или ваш консультант, которому вы предоставите полную информацию о себе.
-
Основна частина забуває що Applying for H&C consideration is an exceptional measure – it is not simply another means of applying for permanent resident status in Canada і використовує свме як засіб обійти економічні програми
-
Я писала в объяснительном письме, что в связи с установленным лимитом вводимых знаков нет возможности указать полное название учреждения/специальности/профессии, прошу рассматривать введённое название как... (и писала полное название)
-
Посмотрите в ветке «хронология». У всех по-разному.
-
І через які програми краще подаватися?
-
Яке відношення має ваше питання до цієї гілки. Пишіть будь-ласка у відповідній вкладці. Або хочу б у ЗАГАЛЬНІЙ
-
Скільки часу все в загальному обійшлося чекати до моменту отримання ПР?
-
Дякую за відповідь!
-
Це все зрозуміло. Але я жодного випадку не чула ані від консультантів ані від наших аплікантів, що після апруву були відмови
-
Якщо компанія підходить під Alberta accelerated tech pathway , то вам треба тільки «зайти» в експрес ентрі, тобто створити профіль, бали не грають ролі. Якщо профіль є і контора підходить під програму, то мабуть краще по ній. аОс лишити як запасний
-
А так дякую за інформацію з якої нічого не зрозуміло і так окрім сайту )
-
Тогда вам на сайт Canada.ca в раздел immigration. Там все программы описаны.
-
Ответ тоже странний, того що я тільки цікавлюсь цим і не знаю у кого можна проконсультуватися тому і запитую щоб мати якусь інформацію щоб далі собі думати що робити
-
Тут, в чате есть отдельная ветка - контакты миграционных консультантов. Думаю, там сможете найти. Мы без консультанта подавались. Но потратили колоссальное количество времени на изучение всех существующих программ, пока не поняли какие конкретно программы нам подходят.
-
Велике Вам дякую! Підтверджу завтра мабуть в HR щодо NAICS і буду пробувати подаватись
-
Де його знайти того консультанта?
-
Программ около сотни. И для каждого человека подойдет только одна. Как я вам могу сказать, какая лучше? И без детального изучения вашего бекграунда на ваш вопрос никто ответить не сможет. А бекграунд ваш знаете только вы или консультант за определенную сумму денег.
12 Jan 2024, 17:45
45746/429485
6 minutes ago