PR CUAET
-
Нажаль тільки чекати. Мені повезло і в один з днів Doordash відкрив на декілька годин реєстрацію і я встигла пройти.
-
У вас зарплата привʼязана за годину
-
Ви можете писати, хоч 10 годин на день працюєте, це їм всерівно, пишете 40 годин на тиждень і 8 годин на день.
-
Alex ви експерт!!! Сьогодні є eligibility! отже Подача 6.12.2023 АОР 7.18.2024 3.11.2025 Запит на мілітарі 3.12.2025 Eligibility Будьласка не зупиняйтесь!!!
-
Скільки у вас за рік? Вони врахують тільки 1560 годин
-
У вас більше за 80 годин, тобто вони врахують лише 80. Переработку вони не сприймають. 30 годин за тиждень можна, а ось більше 40 за тиждень вони не врахують.
-
Бо лише паперова версія подається, ТРП це ж для всіх inadmissible, а не від дії паспорта. Дивний адвокат.
-
you will need your paystubs. I added 30 paystubs in one PDF file, and you need T4 there they will see you income for a year
-
Я думаю вставлю так як в пейстабах, це таке, minor питання. Основне за рахунок NOC 4. В мене професія Warehouse Coordinator але такої професії нема на сайті в NOC 4. Справа в тому шо колишній роботодавець мене підняв по статусу до Warehouse Coordinator, вони якби создали таку посаду на фірмі, додаючи мені респонсібілітіс. Теперішній роботодавець готовий теж мені написати Warehouse Coordinator і Duties якби схожі між собою але не ідентичні. Як гадаєте, чи нормально так буде, якщо не все індентично як з оффіційного сайту по noc і duties?
-
очень интересно откуда они эту информацию взяли, ведь об этом на сайте иммиграционной службы, кажется, нет ни слова
-
Хтось має вже реальні терміни розгляду ТРП?
-
Вітаю вас з днем народження сина! І дуже хочу підтримати. Мені здається, я вашому екопру буду радіти не менше, ніж своєму )
-
Не має такого для ТРП. Лише паперова версія подається.
-
Нам сказали что онлайн подавать потому что у нас есть пол года до окончания паспорта , а если срок будит меньше то на бумаге
-
вже зарахували
-
Зазвичай так. Навіть можуть сьогодні.
-
Хочу уточнити, що це вже друга біометрія після подання на ПР. Чи можна в такому разі здавати в Україні, у Львові? Чи обов'язково треба знаходитися в Канаді? Дякую ♥️
-
Підкажіть,як оплачувати ?
-
Що би це означало? Дані про медицину. Скоро зарахують?
-
Спасибо конечно за информацию, но для меня тут нет ничего нового, со всеми статьями я давно ознакомлен и знаю немного больше того что вы написали
12 Jan 2024, 17:45
457601/468957
3 minutes ago