PR CUAET
-
Так
-
youtu.be/1ebM4wpHodw?si=NsXsYa6vSGMTLg01 Я по цій робила все
-
Він прийде! Вони щось дуже довго з цим після нового року
-
Всем привет! Тут есть физиотерапевты из Украины?
-
User Мария Светлова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Якщо ви в іншому місті і до консульства далеко, замовте доставку паспорта додому. Якщо забирати з консульства, то син має бути з вами, щоб при отриманні паспорту було підтвердження дії відбитками пальців.
-
Ага, і розірвали родину, бо зажали екопр 😂😂😂
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/offices/case-processing-centre-ottawa-ontario.html
-
Головне що дали PR :)
-
І знов нагадую, що Атлантична програма не вимагає моєї безвилазноі присутності у Канаді. Тобто все якось дивно.😳
-
У багатьох... ніхто вам не забороняє виїжджати з Канади t.me/prcuaet/19036/520314
-
/sunban @userAx
-
Доброго дня! За якою адресою відправляти паспорт на вклейку візи. (Локально в Торонто). Дякую
-
Привіт! Чи був у когось досвід виїзду з Канади під час очікування на WP без негативного впливу на рішення про продовження?
-
Looks like I don't have control over that user, or the ID isn't a valid one. If you reply to one of their messages, I'll be able to interact with them.
-
Відповіла на імейл і на вебформ.
-
Я ж тому і прошу, напишіть всі дати у вашому повідомленні в одному форматі) подивіться уважно до них)
-
У мене спитали пере фд, коли повертаюся, я написала, наприклад, завтра і додала квиток. Вони забули про моє існування майже на два місяці. Потім дали все фд, портал 1 і 2 впродовж декількох днів. А ще вони спитали, а мені піар потрібен? 😂дивно. Я гадаю, якби не був потрібен, я би не надавала купу додаткових документів. Все у мене якось дивно. Поїхати по справах , або у відпустку і вже незрозумілі питання. У когось так було?
-
Дякую!
-
6 гудня 2023
12 Jan 2024, 17:45
457652/458798
5 minutes ago