PR CUAET
-
У мене така сама ситуація Як відповіли в Україні у ДП, то вони мають анулювати не біометричний і все Але як по факту буде-не відомо Я читала, що в консульстві в едмонтоні відмовляли, але не знаю чи ця інформація достовірна
-
Доброго дня. Відгукніться чи хтось відправляв документи на довідку про несудимість з України у консульство Торонто?
-
Добрий ранок, поділіться де шукати інформацію про норми ввезення в Британську Колумбію обладнання, щоб знати підходить під норми чи ні. Чи може є організації куди піти та проконсультуватися. Дякую
-
Делюсь нашим таймингом🎉🎊🎇 Нок 74203
-
для здачі біометрії не має вимог знаходитися в Канаді (чи це wp або PR)
-
Дякую
-
Торонто
-
Супер Скажіть будь ласка в якому консульстві це було?
-
Доброго дня, маю питання, чи можу я подаватися на провінційну номінацію без англійської по програмі skilled workers, а на федеральному етапі вже додати сертифікат celpip?
-
Всім привіт PR Submit APL.24.2024,дозапит Schedule 4 та Emp.L 18 September від тоді просто тиша,хто ще чекає,бачу просто що люди вже ECORP отримують,в мене навіть FD немає.
-
Картки вислають поштою. COPR тільки в електронному вигляді, збережіть його. Там мейл інший прийде, розписано, для чого роздруковувати, що з картками та які документи оновлювати.
-
Добрий день, товариство. Чи хто-небудь знає, як перекласти абревіатуру ФОВА з витягу про несудимість?
-
Афігеть. Знов листопад😥
-
Це з групи ждунів April
-
А який сенс? Завжди відповідь одна. Чекайте, все йде по плану. Я ось і ноутс вже не отримую місяць і відповіді від офіцера на портал 1. Це рандом
-
Модератори, Будь Ваша Ласка, приберіть негайно цю назву, бо це програмує на невдачі! Нащо ви так з людьми.. То не просто слова. А якщо не вірете, то надрукуйте собі великими літерами в помешканні на стіні і на всіх документах своїх і милуйтесь, та дивіться як зміниться ваше життя на клуб болю та відчаю)
-
Це чимало. Замовте ноутси офіцера, зрозумієте чи просто на вашу справу забили, чи відправили на поглиблену перевірку
-
Люди чекають екопр, які подали у 2023. Це я про себе кажу. І моя програма тоді була 6 місяців, якщо що. Тож не переймайтеся, вони нікуди не поспішають з нашими заявками.
-
Так і написали, а ви хочете продовжувати програму, вам потрібен піар. Якщо принципово, то буду шукати. Це було півроку тому. А спочатку запитали кучу доків. Надала.
-
Я теж не знаю з цими ноутсами.Чи варто їх замовити,побачити щось пагоне,обнулити мотивацію і жити в стресі не взмозі нічого змінити,або жити без них і надіятися на краще
12 Jan 2024, 17:45
457739/458606
20 minutes ago